3D-paneel Moodwood Heaven

3D-paneel Moodwood Heaven

3D-paneel Moodwood Heaven

Nieuw – onze 3D-panelen Moodwood bij Woodindustries. Verkrijgbaar in drie trendy kleuren. 3D-paneel Moodwood Heaven kenmerkt zich door zijn hemelsblauwe kleur. Moodwood is opgebouwd in een ton-sur-ton blauwe kleur. Geeft rust en warmte in elk interieur. Zeer mooi toepasbaar in zowel modern, industrieel, stoer en landelijke woonstijl. Door de diversiteit van de blauwe kleuren in elk paneel ontstaat er een uniek speelse wand. De Moodwood is ook in een op maat gemaakt paneel te verkrijgen. Vraag naar de mogelijkheden. De Moodwoodpanelen zijn exclusief te verkrijgen bij Woodindustries. Met ca. 1 m2 in een doos kost de Moodwood wandbekleding slechts 109,95 euro per doos voor dit exclusief handgemaakt product. Deze houten wandpanelen of houtstrips worden geleverd in een compacte doos met een inhoud van 0.9 m2 en op een paneel van ca. 80×16 cm en hebben een diepte van maximaal 2.5  cm.

3D-paneel Moodwood Heaven zitten in een doos zit 0.9 vierkante meter. Wij geven het advies altijd 10% meer te bestellen vanwege zaagverlies en inhoud doos. Vandaag besteld is binnen 5 dagen in huis. Vraag naar de exacte levertijd!
Wij verzenden gratis. Let op: terugsturen is voor eigen rekening.

Om de panelen goed te monteren adviseren wij het gebruik van Premtec Montage kit voor het plaatsen tegen de muur van de houten achterwand en constructielijm voor het plaatsen van de houtstrips op deze achterwand. Deze kunt u bijbestellen voor 13.95 per tube. Per tube kunt u ongeveer 4 m2 monteren. De bestelde tubes worden gratis mee verzonden.

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

✅ 3D-paneel Moodwood Heaven
✅ Ton-sur-ton
✅ Snelle levering en service
✅ Gratis bezorgen
✅ Showroom 3000 m² 4 verdiepingen
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

 109,95 incl. BTW

SKU 3D-paneel Moodwood Heaven Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting