3D Wandpanelen

 

3D Wandpanelen voor een mooie ambiance in uw huis

Wij van Woodindustries zijn gespecialiseerd in het leveren van 3D wandpanelen. In de vorm van onze houtstrips geven we elke wand, ongeacht de ondergrond een mooi 3D uiterlijk. Onze 3D Wandpanelen zijn onderhouds vrij en gemaakt van 100% hout. Kijk in onze webshop naar de vele mogelijkheden qua kleur en vormen.  Onze 3D Wanpanelen worden ingezet voor toepassingen in huis, maar ook bedrijven, instellingen en de horeca weten steeds beter hun weg te vinden naar ons. De montage van 3D Wandpanelen is gemakkelijk en wanneer je een beetje handig ben dan kom je al een eind. Rob Woody Wood geeft je graag advies om jouw 3D Wand tot een succes te brengen. Kom eens langs in onze showroom in Groot-Ammers!

3D Wandpanelen voor een perfecte akoustiek

3D Wandpanelen

3D Wandpanelen voor een warme slaapkamer

De akoestiek in een ruimte is belangrijk. Door ‘harde materialen’ als stenen vloeren of tegels kan de ruimte onaangenaam ‘hol’ klinken. Bekleedt een wand met Woodindustries houtstrips en merk wat dit materiaal voor de akoestiek kan doen. Niet alleen de sfeer wordt aangenaam beïnvloed door 3D wandbekleding, maar ook het geluid wordt heel aangenaam. De houtstrips worden geleverd in panelen van 80×17 cm met interlocksysteem, te verwerken als laminaat om een mooie onzichtbare overgang te creëren. De houten panelen zijn licht van gewicht en handig en snel te verwerken.

Afmetingen 3D Wandpanelen

De totale lengte van een houtstrip paneel is 80 cm, de breedte is 15,5 cm en de dikte maximaal 2,5 cm.  In een doos zit 0,9 m2. Door het verschil in dikte van de stukjes hout onderling ontstaat er een speels effect in de houtstrips en maakt dit elke ruimte bijzonder.

3D Wandpanelen

3D Wandpanelen toepast in de woonkamer

Bestel vandaag je 3D Wand panelen bij Woodindustries en ontvang ze binnen 5 dagen huis!
Neem voor meer info of een prijsopgave contact op met Rob Woody Wood en mail naar info@woodindustries.nl

Wist u dat we ook op maat gemaakte houten tafels leveren. Snel en betaalbaar. Bijvoorbeeld onze Boomstamtafels – Industriele tafels – Vergadertafels – Kloostertafels –Vergadertafels

Scroll naar top

De hele maand OKTOBER

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels bij het tonen van deze kortingsvoucher