Vestigingen & Openingstijden


Woerdense Verlaat:
Amstelkade 2

 

Maandag 10.00 tot 14.00 uur
Dinsdag  10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag van 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur
Zondag van 11.00 - 17.00 uur

(5 Minuten vanaf afslag A2 Breukelen voor Woerdense Verlaat)


Groot Ammers:
Voorstraat 24

 

 

Vrijdag gesloten

Zaterdag 10:00 - 17:00 

(Afslag A27 Meerkerk/Noordeloos of  Afslag A15 Alblasserdam voor Groot-Ammers)

 

Cuijk:
Lange Linde 26A

TIJDELIJK GESLOTEN

(Afslag A73 Cuijk)

T: 06-15356759
Woodindustries@hotmail.com

Vestigingen & Openingstijden


Woerdense Verlaat:
Amstelkade 2

 

Maandag 10.00-14.00 uur
Dinsdag  10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00-17.00 uur 
Donderdag 10.00-17.00 uur
Vrijdag van 10.00-17.00 uur
Zaterdag van 10.00-17.00 uur
Zondag van 11.00-17.00 uur

(5 Minuten vanaf afslag A2 Breukelen voor Woerdense Verlaat)


Groot Ammers:
Voorstraat 24

 

Vrijdag gesloten

Zaterdag 10:00 - 17:00 

(Afslag A27 Meerkerk/Noordeloos of  Afslag A15 Alblasserdam voor Groot-Ammers)

 

Cuijk:
Lange Linde 26A

TIJDELIJK GESLOTEN

(Afslag A73 Cuijk)

T: 06-15356759
Woodindustries@hotmail.com

5 minuten vanaf A2 afslag Breukelen. Woerdense Verlaat elke dag open. Grootste tafelshowroom van Nederland. 10% korting op elke bestelde tafel in de webshop en kans op 100% cashback (vraag naar de voorwaarden)

 • Veel is mogelijk wij maken het naar uw wens
 • Eigen werkplaats
 • Eigen meubelmakers
 • 100% maatwerk
 • HET GROTE TAFELBLADEN BOS
 • Snelle levering
 • Unieke showroom van 3000 m2
 • Klant is koning
 • Wij zijn pas tevreden als u dat bent
 • Gratis advies van onze adviseurs
 • Ons team en de koffie staan voor u klaar
 • KIES ZELF UW TAFELBLAD UIT
 • Wij maken het voor u op maat
 • Het “hout” niet op bij Woodindustries

Afzelia boomstamblad

Boomstamtafels met garantie! Woodindustries besteedt zeer veel zorg aan de droging en de afwerking van de Afzelia boomstamtafels. Wij werken met een team meubelmakers die liefde hebben voor het vak. Zowel de boomstamtafel top als de metalen poten worden bij ons in de werkplaats met veel zorg en aandacht afgewerkt. De Afzelia boomstamtafels van Woodindustries zijn er in vele maten tot 370 cm lang, maak uw keuze in de webshop. Ook hebben wij 26 diverse tafelpoten in verschillende kleuren en deze metalen poten maken we zelf. Dus bent u op zoek naar een mooie  boomstamtafel, een stukje vakwerk voor een zeer aantrekkelijke prijs met garantie die verder gaat dan tot de voordeur kom dan naar de showroom of bestel uw boomstamtafel bij ons in de webshop. Wij hebben een grote voorraad en keuze, snel geleverd en topkwaliteit boomstambladen.

Artikelnummer: WI-020-2498 Categorie:

Afzelia boomstamblad L00011 280 x ca 75

Afzelia boomstamblad L00011 280 x ca 75. De Afzelia boomstambladen komen uit Zuid-Amerika. Wij hebben met geluk een grote partij oude gekapte stammen gevonden in Zuid-Amerika, en deze weten te redden van de brandstapel. Een eenmalige partij, zeer exclusief! Alleen verkrijgbaar bij Woodindustries. Door ons wereldwijde netwerk hebben wij met veel geluk deze eenmalige partij weten te bemachtigen.  Een Afzelia boomstamblad is gemaakt van zeer mooi, uniek en geleefd hout.

Onze Afzelia is een houtsoort, onder andere uit Zuid-Amerika. Het hout is lichtbruin van kleur, hoewel het ook lichter van kleur kan zijn. Het is hard en duurzaam. Tijdens het droogproces werkt het hout weinig en is geschikt voor bijna elke toepassing. In Nederland wordt het gebruikt voor kozijnen, deuren en ramen. Meubels worden er niet vaak van gemaakt hoewel het er wel geschikt voor is. Bij Woodindustries maken wij wel tafels van Afzelia. Wij hebben een grote voorraad en een deel daarvan bieden we als unieke items aan in onze webshop. De maatvoering van de Afzelia boomstamtafel L00011 wordt aangegeven in lengte- en in een circa breedtemaat. Hier komt een gemiddelde maat van een blad uit.Wij gebruiken deze maatvoering omdat een boom nooit op elk punt gelijk is.

Afzelia is een zeer sterke houtsoort. Er worden verschillende soorten hout verhandeld onder deze naam. Hiervan wordt de soort doussié gezien als de mooiste. Het hout kan geelbruin, oranjebruin of roodbruin zijn, de kleur is afhankelijk van de plek waar de boom groeit.

Wij van Woodindustries kiezen niet alleen het blad zorgvuldig uit maar al onze bladen staan garant voor een stukje kwaliteit waar door ons veel aandacht aan besteed is. Het Afzelia boomstamblad L00011 wordt altijd geschuurd en behandeld tegen vlekken. In de behandeling is er keuze uit 4 soorten, te weten ultramat, mat, zijdeglans en glans. Deze keuze kunt u aan het einde van uw bestelling kenbaar maken. Elk blad dat in de webshop te koop is, is een uniek exemplaar en daar is geen tweede van. Dit maakt het zo leuk om bij ons uw blad te kopen.

Welke onderstellen:

Een Afzelia boomstamblad L00011 is eventueel ook met vele onderstellen te verkrijgen. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een mooie stalen onderstel.  De poten kunnen in iedere gewenste kleur. Onze poten zijn standaard 71 cm hoog en met de dikte van het betonblad erbij is de tafelhoogte dan circa 77 cm.  Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden! Met een behandeld boomblad garandeert Woodindustries dat u een mooi stukje kwaliteit in huis haalt waar u nog vele jaren lief en leed aan zult delen. Wij leveren ook onbehandelde boomstamtafels.

U kunt kiezen uit de volgende tafelpoten. De triangel, haakse triangel, the tower en de Riek. In koker 80×80 de smalle U-poot, N-poot, kasteelpoot, kruispoot, Square en de U-poot. Voor The bridge en de spinpoot vragen wij een meerprijs.

Alles op een rijtje over de boomstamtafels:

 • De tekening van de boomtafels zijn altijd uniek. U haalt zo altijd een uniek stukje natuur in huis.
 • Nergens anders verkijgbaar
 • Wilt u uw boomstamtafel zelf komen uitzoeken dan kunt u naar de showroom komen en deze zelf “hand picked” uit komen zoeken.
 • Ruime voorraad
 • Topkwaliteit boomstam tafels
 • Bladen zijn er ook in de breedtematen vanaf 40 cm tot 120 cm.
 • Lengtes tot 370 cm

Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Wij leveren onze boomstamtafels onder andere in Rotterdam, Amsterdam, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Nijmegen, Breda Utrecht, Zwolle, Arnhem, Almere – kortom door heel Nederland en België.

Scroll naar top

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!