Antieke kloosterramen

Antieke kloosterramen

Antieke kloosterramen – bij Woodindustries

Een superleuk item zijn onze antieke kloosterramen, een uniek item die je kan gebruiken voor bijvoorbeeld uw interieur op te leuken. Deze antieke kloosterramen zijn bijvoorbeeld leuk om om te toveren als spiegel voor in uw badkamer, tinyhouse, buitenliving, loft of woonkamer. Ook te gebruiken als leuk decoratiestuk voor bijvoorbeeld in een schuur of veranda, of de tuin op te leuken. Met deze antieke kloosterramen kun je alle kanten op!

Deze kloosterramen geven een industriële sfeer en zal in verschillende interieurstijlen passen. Meer informatie? Neem dan contact op via onze mail woodindustries@hotmail.com of kom langs in onze showroom in de Woerdense verlaat.

Maat: ca 59 x 125 en cm 4 cm dik, enkelglas, verdeeld in 6 ruiten met roeverdeling.

Accessoires bij Woodindustries 

Woodindustries voor stoer robuust industrieel wonen. Bekijk onze woonaccessoires met unieke uitstraling en vaak maar 1 of in beperkte oplage verkrijgbaar. Unieke woonaccessoires die je niet overal ziet.

Mooie oude lampen, vintage golfplaten, unieke items die een ruimte karakter te geven of een mooi contrast met een strak interieur. Wij verkopen mooi oud hout voor wand of vloer.

De imperfectie in onze woonaccessoires geven een mooi industrieel uiterlijk, waar je het leven in terugziet.  Niet alleen een mooi karakter maar ook nog eens goed voor het milieu doordat we hergebruiken en recyclen.

Stoer en robuust wonen bij Woodindustries!

Robuust stoer industrieel wonen doe je met de woonaccessoires van Woodindustries, of het nu gaat om unieke lampen of metalen letters , oliedrums die tot een mooie object zijn gemaakt of een uniek stoeltje, alles dat draait om stoer industrieel wonen vindt u bij Woodindustries!

Breng sfeer in uw huis met de unieke accessoires van Woodindustries!

Volg ons op de socials

✅ Antieke kloosterramen
✅ Uniek item
✅ Hout en enkelglas
✅ Unieke showroom van 3000m2
✅ Passie en oud ambacht
✅ Met liefde gemaakt
Onze prijzen zijn inclusief BTW, aandacht, liefde en vakmanschap

 69,00 incl. BTW

SKU Antieke kloosterramen Categorieën , , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat