Badkamermeubel Industrieel Concrete 120cm

Badkamermeubel Industrieel Concrete 120cm

Badkamermeubel Industrieel Concrete 120cm

Ons badkamermeubel Industrieel Concrete 120cm wordt voor u geheel op maat gemaakt en is nieuw in onze collectie. Elke maatvoering is mogelijk tot 500 cm lang. Het industriële badkamermeubel bestaat uit een stalen frame van koker 30×30 mm met een wrakhouten plateau op circa 15 cm van de grond. De lade is een optie en dit robuuste meubel kan ook met kastdeurtjes besteld worden. Vraag naar de mogelijkheden via de mail.

De top is gemaakt van betonciré en microbeton dat zorgt voor een stoer en robuust karakter van dit industriële badkamermeubel concrete 120 cm. Door het gebruik van deze materialen geeft het een robuust effect aan het unieke badkamermeubel. Het hout als ook de betonciré top worden speciaal behandeld tegen vochtigheid in uw stoere badkamer. Wij maken ook robuuste spiegels op maat om uw badkamer helemaal compleet te maken! Wilt u een houten top in plaats van beton is dit natuurlijk ook mogelijk. Wij hebben diverse houtsoorten waarvan we de lade en de top kunnen maken, denk aan stoere wagonplanken , oude dek delen, mooi oud gebintenhout etc.

MAATVOERING badkamermeubel Industrieel Concrete 120cm

Het industriële badkamermeubel kunnen wij helemaal op maat maken. Een uniek stoer badkamermeubel is altijd 50 cm diep in de lengte en de uitvoering bent u verder helemaal vrij. Wilt u 1 of 2 lades of misschien wel drie, houten top of een stoer betonnen top? Wij maken het helemaal naar uw zin. Het robuuste badkamermeubel Industrieel Concrete op de foto is 120 cm breed, 50 cm diep en 78 hoog bovenkant betonnen top. Als optie kunt u kraan en de waskom er bij bestellen dit is een meerprijs van 249.- euro  Het industriële badkamermeubel  bevat een houten lade met een metalen  handgreep.

Kom langs in onze showroom om zelf uw eigen meubel samen te stellen. Naast het wrakhout hebben wij een breed scala aan andere houtsoorten, o.a. eiken, oud gebinten, teak, barnwood. De betonnen tops zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Heeft u vragen? U kunt ons dan het beste mailen op woodindustries@hotmail.com.

 

Volg ons op de socials

Robuust badkamermeubel
✅ Combi van hout, staal en beton
Eigen fabricage
Hoge kwaliteit
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
✅ 4 verdiepingen unieke meubels

 1.195,00 incl. BTW

SKU Badkamermeubel Industrieel Concrete 120cm Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat