Bar op maat laten maken

bar op maat laten maken

Woodindustries voor uw horeca meubels of tuinmeubels op maat

Woodindustries maakt barren voor buiten en binnen helemaal op maat. Ook is het mogelijk een bar te maken van onze oude industriële golfplaten of drumplaten, en wilt u het uniek en anders dan kunnen we ook met onze houten wandbekleding een mooie bar voor u maken.  Of u nu een robuuste bar van teakhout wil of een stoere bar in oud eiken, het is bij Woodindustries allemaal mogelijk. Wij maken elke gewenste industriële bar voor u op maat met rvs tops en in elke gewenste stijl die bij ons past. Dus bent u op zoek naar een robuuste industriële stoere bar, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met een leuk team meubelmakers een mooi oud Hollands product vervaardigt in onze eigen werkplaats. Elke maat bar is mogelijk. De bar ter plaatsen monteren behoort ook tot een van onze mogelijkheden.

De bar op de foto is een buitenbar, compleet met rvs top en een verrijdbaar gedeelte. U kunt er voor kiezen de buitenbar niet te behandelen, deze zal dan met de tijd vergrijzen. Bij jaarlijks onderhoud zal de buitenbar zijn kleur behouden.

Voor vragen kunt u ons bellen, het contactformulier invullen of e-mailen.

Volg ons op de socials

Woodindustries maakt barren voor buiten en binnen helemaal op maat. Ook is het mogelijk een bar te maken van onze oude industriële golfplaten of drumplaten, en wilt u het uniek en anders dan kunnen we ook met onze houten wandbekleding een mooie bar voor u maken.  Of u nu een robuuste bar van teakhout wil of een stoere bar in oud eiken, het is bij Woodindustries allemaal mogelijk. Wij maken elke gewenste industriële bar voor u op maat met rvs tops en in elke gewenste stijl die bij ons past. Dus bent u op zoek naar een robuuste industriële stoere bar, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met een leuk team meubelmakers een mooi oud Hollands product vervaardigt in onze eigen werkplaats. Elke maat bar is mogelijk.

Stel zelf samen:

SKU WI-020-1601 Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting