Vestigingen & Openingstijden


Woerdense Verlaat:
Amstelkade 2

Speciale Lockdown tijden.
Wij verkopen op ons open terrein.
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 18:00

(5 Minuten vanaf afslag A2 Breukelen voor Woerdenseverlaat)


Groot Ammers:
Voorstraat 24

 

 

 

Dinsdag 10:00 -17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00

(Afslag A27 Meerkerk/Noordeloos of  Afslag A15 Alblasserdam voor Grootammers)

 

Cuijk:
Lange Linde 26A

TIJDELIJK GESLOTEN

(Afslag A73 Cuijk)

T: 06-15356759
Woodindustries@hotmail.com

Tijdens de lockdown 10% korting op elke bestelde tafel in de webshop. Woerdense Verlaat ook elke zondag geopend van 12.00 – 18.00

  • Snelle levering
  • Eigen werkplaats
  • Eigen meubelmakers
  • 100% maatwerk
  • Klant is koning
  • Wij zijn pas tevreden als u dat bent
  • Gratis advies van onze adviseurs
  • Ons team en de koffie staan voor u klaar

Bar op maat laten maken

Woodindustries maakt barren voor buiten en binnen helemaal op maat. Ook is het mogelijk een bar te maken van onze oude industriële golfplaten of drumplaten, en wilt u het uniek en anders dan kunnen we ook met onze houten wandbekleding een mooie bar voor u maken.  Of u nu een robuuste bar van teakhout wil of een stoere bar in oud eiken, het is bij Woodindustries allemaal mogelijk. Wij maken elke gewenste industriële bar voor u op maat met rvs tops en in elke gewenste stijl die bij ons past. Dus bent u op zoek naar een robuuste industriële stoere bar, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met een leuk team meubelmakers een mooi oud Hollands product vervaardigt in onze eigen werkplaats. Elke maat bar is mogelijk.

Artikelnummer: WI-020-1601 Categorie:

Woodindustries voor uw horeca meubels of tuinmeubels op maat

Woodindustries maakt barren voor buiten en binnen helemaal op maat. Ook is het mogelijk een bar te maken van onze oude industriële golfplaten of drumplaten, en wilt u het uniek en anders dan kunnen we ook met onze houten wandbekleding een mooie bar voor u maken.  Of u nu een robuuste bar van teakhout wil of een stoere bar in oud eiken, het is bij Woodindustries allemaal mogelijk. Wij maken elke gewenste industriële bar voor u op maat met rvs tops en in elke gewenste stijl die bij ons past. Dus bent u op zoek naar een robuuste industriële stoere bar, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met een leuk team meubelmakers een mooi oud Hollands product vervaardigt in onze eigen werkplaats. Elke maat bar is mogelijk. De bar ter plaatsen monteren behoort ook tot een van onze mogelijkheden.

De bar op de foto is een buitenbar, compleet met rvs top en een verrijdbaar gedeelte. U kunt er voor kiezen de buitenbar niet te behandelen, deze zal dan met de tijd vergrijzen. Bij jaarlijks onderhoud zal de buitenbar zijn kleur behouden.

Voor vragen kunt u ons bellen, het contactformulier invullen of e-mailen.

Scroll naar top

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!