Barkruk Leiden – Grijs

Barkruk Leiden - Grijs

Barkruk Leiden – Grijs

De Barkruk Leiden – Grijs is een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Het metalen frame van de barkruk is uitgevoerd in een elegante zwarte kleur, waardoor het een moderne en tijdloze uitstraling heeft. Met een maximum draagvermogen van 150 kg is deze barkruk stevig en betrouwbaar voor dagelijks gebruik. Voor het onderhoud wordt aanbevolen om de barkruk schoon te maken met een droge doek en niet in direct zonlicht te plaatsen om verkleuring te voorkomen.

Specificaties Barkruk Leiden- Grijs

Breedte : 48 cm

Diepte: 54 cm

Hoogte: 89 cm

Zithoogte: 65 cm

Materiaal zitting: 95% Polyester, 5% Nylon

Kleur metaal : Zwart

Maximum draagvermogen: 150 kg

Aanbevolen onderhoud: Schoonmaken met droge doek, niet in direct zonlicht plaatsen

Tafels bij Woodindustries

Naast de Barkruk Leiden – Grijs biedt Woodindustries ook op maat gemaakte tafels aan die perfect passen bij deze barkruk. Met passie en vakmanschap selecteren wij speciaal hout voor het maken van onze tafels. Elke tafel wordt op maat gemaakt en met zorg vervaardigd, waarbij we aandacht besteden aan elk detail. U kunt kiezen uit verschillende afwerkingen, zoals verschillende wassingen, oliën of vernissen, om de tafel naar uw wensen en smaak te personaliseren.

Bij Woodindustries streven we naar de hoogste kwaliteit en daarom leveren wij al onze tafels met garantie. Ons productieproces wordt nauwgezet gevolgd, waardoor we onze tafels kunnen voorzien van een garantie van één jaar op eventuele productiefouten. Mocht de gewenste maatvoering niet beschikbaar zijn op onze website, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Ons team staat klaar om u te voorzien van een offerte op maat.

Met Woodindustries kiest u voor hoogwaardige barkrukken en tafels die passen bij uw industriële interieur. Wij streven ernaar om unieke meubelstukken te leveren die uw woning karakter en persoonlijkheid geven. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden om uw interieur te verrijken met onze kwaliteitsproducten.

 

Volg ons op de socials

De barkruk Leiden kan gecombineerd worden in bijna ieder interieur. De stalen poten geven de stoel een stoere look. De stoel komt in verschillende kleuren. Het kenmerkt zich door het simpele design en strepen stiksel op de rugleuning

De poten zijn voorzien van doppen om de vloer te beschermen tegen beschadigingen. 

 

 175,00 incl. BTW

Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat