Barnwood badkamermeubel 50 cm diep

Barnwood badkamermeubel 50 cm diep

Barnwood badkamermeubel 50 cm diep

Een mooi robuuste plank is dit Barnwood badkamermeubel 50 cm diep. De plank is ca 4 cm dik en licht van kleur. Deze plank werken wij netjes af met vernis. Hierdoor kan het hout worden toegepast in uw badkamer. De plank leveren wij met een set beugels naar keuze. Indien u een gat of meerdere gaten wenst voor de afvoer kunt u de maatvoering aan ons doorgeven.

De badkamermeubels kunnen in verschillende lengte en dieptematen besteld worden zoals de Barnwood badkamermeubel 50 cm diep. Kijk hiervoor verder in de webshop. Deze prijzen zijn exclusief waskom.

Naast het barnwood verkopen wij ook; eiken, suar, oud gebinten, elmwood, wagonhout, wrakhout, of boomstam.  Staat uw maat er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Iedere maat is mogelijk. 

Maatwerk bij Woodindustries 

Wij maken 100% maatwerk in eigen werkplaats door onze meubelmakers met liefde voor het vak. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elk meubel voor u op maat en met aandacht wordt uw bestelling  afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze houten items met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze producten leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte. 

Woodindustries levert al zijn badkamermeubels op maat en naar wens van de klant. Een meubel van Woodindustries word gemaakt in onze eigen werkplaats door onze eigen meubelmakers. Dit maakt ons uniek in de markt en wij kunnen daardoor vrijwel alles voor u maken.

Wij zijn bekend om de combinatie beton, staal en uniek hout. Door deze samensmelting kunnen wij een uniek stoer industrieel meubel aanbieden. Wilt u nu een sidetable of een tafel in deze combinatie kan dat natuurlijk ook. Wij maken het voor u op maat, elke maatvoering is mogelijk.

Neem gerust een kijkje in onze tafelpotenshop.

Wandplanken

"40 cm lang", "50 cm lang", "60 cm lang", "70 cm lang", "80 cm lang", "90 cm lang", "100 cm lang", "120 cm lang", "140 cm lang", "150 cm lang", "200 cm lang", "220 cm lang", "250 cm lang", "300 cm lang"

Soort beugel

Beugel 1, Beugel 2, geen beugel

Kleur beugels

Naturel in de vernis, Wit, Zwart

Volg ons op de socials

✅ Robuust
✅ Plank met set beugels naar keuze
✅ Snelle levering
✅ Hoge kwaliteit
✅ Showroom 3000 m²
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
Onze prijzen zijn inclusief BTW, aandacht, liefde en vakmanschap

From:  295,00 incl. BTW

SKU WI-020-3176 Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat