Houtstrips Barnwood Naturel

Houtstrips Barnwood Naturel

NIEUW – Barnwood Naturel – Barnwood zijn hergebruikte houten planken die in maat verschillen waardoor u een speels effect krijgt op uw wand. Met deze sloophouten/barnwood planken kunt u uw wanden, plafonds, deuren, keukenkasten, kasten etc. een mooi nieuw uiterlijk geven, . In de horeca kunt u denken aan het bekleden van een wand, plafond, afwerking bar of tussenwanden. Ook in hotels kan het extra sfeer geven aan een interieur. Deze wandplanken zijn toepasbaar in de badkamer – niet in de natte cel.
Houtstrips Barnwood Naturel planken zijn van verschillende soorten duurzaam hergebruikt hout en in verschillende kleurnuances te verkrijgen. Zit uw kleur er niet bij neem dan contact met ons op!

Houtstrips Barnwood Naturel planken hebben een stoer en rustig uiterlijk waardoor uw ruimte een bijzondere uitstraling krijgt. Iedere plank is uniek! 

Deze wandpanelen zijn 49,95 per m2. Dit is inclusief BTW en verzenden binnen Nederland. Let op: terugsturen is voor eigen rekening.

Om de planken/ houtstrips goed te monteren adviseren wij het gebruik van Premtec Montage kit voor het plaatsen tegen de muur van de houten achterwand en constructielijm voor het plaatsen van deze planken op deze achterwand. Deze kunt u bijbestellen voor 13.95 per tube. Per tube kunt u ongeveer 4 m2 monteren. De bestelde tubes worden mee verzonden.

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

✅ Barnwood naturel
✅ Hergebruikte houten planken
✅ Snelle levering en service
✅ Gratis bezorging
✅ Unieke showroom 4 verdiepingen
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

 49,95 incl. BTW

SKU Barnwood naturel Categorieën , Tags ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!