Barnwood tower poot

Barnwood tower poot

Eigenschappen van de Barnwood tower poot

Een nieuw uniek onderstel is ‘de Barnwood tower poot’. Ook dit onderstel is gemaakt van barnwood hout. Deze poot is door zijn stoere uiterlijk uitermate geschikt onder onze industriële tafels. Door zijn vorm kan deze poot zowel onder een rechthoekige als ovale tafels. De poot op de foto is behandeld met een zilveren kleuring, maar kan in elke gewenste kleur gemaakt worden. 

De Barnwood tower poot is los verkrijgbaar, maar ook in combinatie met elk tafelblad.

Welke onderstellen hebben wij nog meer:

Naast de Barnwood tower poot hebben wij nog vele onderstellen te verkrijgen. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een van onze andere mooie stalen onderstellen. Prijzen zijn inclusief genoemde onderstellen naar keuze die u kunt aangeven in het info-veld. De poten kunnen in iedere gewenste kleur.  Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden!

U kunt kiezen uit de volgende tafelpoten. De triangel, haakse triangel, the tower en de Riek. In koker 80×80 , N-poot, en de  Square . Voor The bridge en de spinpoot vragen wij een meerprijs

Volg onze socials: Facebook,  InstagramPinterest. 

Kies uw onderstel hoogte

69 cm, 70 cm, 71 cm, 72 cm, 73 cm

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Barnwood tower poot

✅ Netjes afgewerkt

✅ Onze onderstellen zijn c.a 71cm hoog 

✅ Op maat mogelijk

✅ Gratis geleverd in Nederland en België

✅ Prijs per set

Stel zelf samen:

SKU Barnwood tower poot Category
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!