Betonnen eettafel

Betonnen tafel

Betonnen eettafel

Woodindustries maakt deze betonnen eettafel in een mooie stoere uitvoering die zich kenmerkt door een robuust dik blad van circa 7 cm in een strakke laag microbeton.  De betontafel wordt door zijn stoere uiterlijk en het mooie contrast erg enthousiast ontvangen! Deze betoncire tafel wordt geleverd met een set stalen poten naturel. Op de foto zijn het stalen poten recht op de hoek gemonteerd. In onze webshop hanteren wij de standaardmaten maar wij kunnen elke gewenste maatvoering realiseren. U kunt een mail sturen bij vragen. Dit is de makkelijkste manier om zo snel mogelijk antwoord te krijgen. Wij behandelen onze betontafels standaard met een matte afwerking. Hierdoor is het blad beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Welke kleuren:

Wij kunnen deze betonnen eettafel in verschillende kleuren (zie foto 2) maken. De foto’s zijn een goede weergave van de daadwerkelijke kleur maar kan altijd iets anders uitpakken. Voor de beste weergave van de kleur kunt u een van onze showrooms bezoeken. U kunt uw gewenste kleur aangeven in het info veld bij uw bestelling.

Welke onderstellen bij de betonnen eettafel:

De betonnen eettafel is met vele onderstellen te verkrijgen. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een mooie stalen of houten onderstel. Prijzen zijn inclusief genoemde onderstellen naar keuze met uitzondering van de middenpoten. De poten kunnen in iedere gewenste kleur. Onze poten zijn standaard 71 cm hoog en met de dikte van het betonblad erbij is de tafelhoogte dan circa 78 cm.  Wij kunnen de poten ook voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden!

U kunt kiezen uit de volgende tafelpoten. De triangel, haakse triangel, the tower en de Riek. In koker 80×80 de smalle U-poot, N-poot, Square en de U-poot. Voor The bridge en de spinpoot vragen wij een meerprijs.

Onze keuze in tafelpoten voor de betoncire tafel 

Bijzonderheden:

Onze betontafel is één van de met de hand gemaakte eettafels van Woodindustries. Voor vragen kunt u ons altijd mailen op woodindustries@hotmail.com.

  • Ruime keuze in kleuren en maatvoering
  • Topkwaliteit betonbladen handgemaakt!
  • Snel geleverd in diverse maten.
  • Bladen zijn er in de breedtematen tot 240cm
  • Lengtes tot 10 meter

Wij leveren onze tafels onder andere in Rotterdam, Amsterdam, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Nijmegen, Breda Utrecht, Zwolle, Arnhem, Almere. Kortom door heel Nederland en België.

Kies uw tafelmaat

80x90cm, 100x90cm, 120x90cm, 140x90cm, 160x90cm, 180x90cm, 200x90cm, 220x90cm, 240x90cm, 260x90cm, 280x90cm, 300x90cm

Volg ons op de socials

Geef je woonkamer of kantoor een stoere, industriële en robuuste uitstraling met onze Betonnen eettafel.  De betonbladen zijn rond de 7 cm dik. De betontafel bladen worden door ons vakkundig gemaakt en behandeld met een matte afwerking. Deze betoncire tafel wordt geleverd met een set stalen poten naturel. Wilt u een ander onderstel maak dan een keuze uit de galerij en geef dat aan in het informatieveld bij bestelling. Onze tafels en houten onderstellen worden in onze eigen werkplaats gemaakt door onze meubelmakers die liefde hebben voor het vak. Ruime voorraad/keuze, snel geleverd, topkwaliteit betoncire bladen. 

Wilt u zelf uw betontafel en kleur uitzoeken, kom dan naar de showroom van Woodindustries in Groot-Ammers of Cuijk.

✔️ruime keuze✔️aandacht voor de klant✔️eigen ontwerp mogelijk✔️grote voorraad

 

Stel zelf samen:

SKU WI-020-3525 Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat