Betonnen eettafel

Betonnen eettafel

Betonnen eettafel

Woodindustries maakt deze Betonnen eettafel in een mooie stoere uitvoering die zich kenmerkt door een robuust dik blad van circa 7 cm in een strakke laag microbeton.  Wij behandelen onze betontafels standaard met een matte afwerking en PU-lak. Hierdoor is het blad beschermt tegen invloeden van buitenaf. De betonnen eettafel wordt door zijn stoere uiterlijk en het mooie contrast erg enthousiast ontvangen! Wij kunnen deze robuuste tafel in verschillende kleuren maken. De foto’s zijn een goede weergave van de daadwerkelijke kleur, maar kan altijd iets anders uitpakken. Deze beton cire tafel wordt geleverd met een houten onderstel in de H-vorm.

Onderstellen voor Betonnen eettafel

De Betonnen eettafel is met vele onderstellen te verkrijgen. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een mooie stalen of houten onderstel, kijk dan naar een ander product in de sub betontafels. Prijzen zijn inclusief genoemde onderstellen naar keuze met uitzondering van de midden poten. De poten kunnen in iedere gewenste kleur. Onze poten zijn standaard 71 cm hoog en met de dikte van het betonblad erbij is de tafelhoogte dan circa 78 cm. Wij kunnen de poten ook voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden!

Een greep uit onze collectie tafelpoten

Wilt u zelf uw betontafel en kleur uitzoeken, kom dan naar de showroom van Woodindustries in de Woerdense Verlaat.

Bijzonderheden

Onze betontafel is één van de met de hand gemaakte eettafels van Woodindustries. Voor vragen kunt u ons altijd mailen op woodindustries@hotmail.com.

  • Ruime keuze in kleuren en maatvoering
  • Topkwaliteit betonbladen handgemaakt!
  • Snel geleverd in diverse maten.
  • Bladen zijn er in de breedtematen tot 240cm
  • Lengtes tot 10 meter

Wij leveren onze tafels onder andere in Rotterdam, Amsterdam, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Nijmegen, Breda Utrecht, Zwolle, Arnhem, Almere. Kortom door heel Nederland en België.

Kies uw tafelmaat

80x90cm, 100x90cm, 120x90cm, 140x90cm, 160x90cm, 180x90cm, 200x90cm, 220x90cm, 240x90cm, 260x90cm, 280x90cm, 300x90cm

Beton kleur

200, 300, 400, 600, 800

Volg ons op de socials

Ruime keuze in verschillende kleuren
✅ Robuust dik blad circa 7 cm
✅ Hoge kwaliteit, scherpe prijzen
✅ Eigen fabricage
✅ 3000 m² Showroom unieke meubels
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
Prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU Betonnen eettafel Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting