Betontafel met machine poot

betontafel met machine poot

Betontafel met machine poot

Woodindustries maakt de betontafel met machine poot in een mooie stoere uitvoering die zich kenmerkt door een robuust dik blad van circa 7 cm in een strakke grijze kleur.  De robuuste eettafel wordt door zijn stoere uiterlijk en het mooie contrast erg enthousiast ontvangen! Wij maken deze unieke eettafel helemaal voor u op maat met een mooie laag betoncire. Wij hanteren standaardmaten in onze webshop. Echter kunnen wij elke gewenste maatvoering realiseren. Staat de gewenste maatvoering er niet tussen? Neem dan contact met ons op.  Wij behandelen deze betontafel met machine poot standaard met een matte afwerking en daardoor is het blad beschermt tegen kringen, krassen en vlekken. Voor de beste weergave van de kleuren kunt u langskomen in onze showroom in en Woerdense Verlaat en Groot-Ammers.

Let op! Niet geschikt als buitentafel.

Onderstellen voor de betontafel

Wilt u een andere metalen of houten onderstel onder dit stoere blad? Kijk dan hieronder voor een paar suggesties of kijk verder in onze webshop. De keuze is bij ons oneindig omdat we alles zelf in eigen werkplaats maken. Onze meubelmakers en metaalbewerkers gaan geen uitdaging uit de weg. Voor meer beleving kunt u altijd langskomen in een van onze showrooms. Wij hebben een showroom in Woerdense verlaat en in Groot-Ammers, dus altijd wel 1 in de buurt voor het uitzoeken van uw op maat gemaakte robuuste betontafel.

Een greep uit de collectie tafelpoten

Bijzonderheden

Onze betontafel met machine poot is één van de met de hand gemaakte eettafels van Woodindustries. Voor vragen kunt u ons altijd mailen op woodindustries@hotmail.com.

  • Ruime keuze in kleuren en maatvoering
  • Topkwaliteit betonbladen handgemaakt!
  • Snel geleverd in diverse maten.
  • Lengtes tot 10 meter
Kies uw tafelmaat

80x90cm, 100x90cm, 120x90cm, 140x90cm, 160x90cm, 180x90cm, 200x90cm, 220x90cm, 240x90cm, 260x90cm, 280x90cm, 300x90cm

Beton kleur

200, 300, 400, 600, 800

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

Totale hoogte circa 77 cm
✅ Blad circa 90 cm breed
✅ Eigen fabricage
✅ Levering binnen 4 tot 5 weken
✅ Unieke bijzondere eettafels gemaakt in eigen werkplaats
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
Prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU Betontafel met machine poot Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting