Bierflesopener mancave

Bierflesopener mancave

Bierflesopener mancave

De Bierflesopener mancave is een leuk item voor in uw buitenliving, keuken, mancave of veranda. Ook is deze bierflesopener mancave leuk om te geven bij bijvoorbeeld een housewarming of verjaardag.

De imperfectie in onze woonaccessoires geven een mooi uiterlijk, waar je het leven in terugziet.  Niet alleen een mooi karakter maar ook nog eens goed voor het milieu doordat we hergebruiken en recyclen. Robuust stoer industrieel wonen doe je met de woonaccessoires van Woodindustries, of het nu gaat om unieke lampen of metalen letters, oliedrums die tot een mooie object zijn gemaakt of een uniek stoeltje, alles dat draait om stoer industrieel wonen vindt u bij Woodindustries!

Tafels op maat bij Woodindustries

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels. Hout speciaal geselecteerd voor u! Wij maken elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

 

Volg ons op de socials

✅ Bierflesopener mancave
✅ Leuk item
✅ Snelle levering
✅ Service en garantie
✅ 3000 m² showroom 4 etages
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
Onze prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

 14,95 incl. BTW

SKU Bierflesopener mancave Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat