boomstam tafelblad

Boomstam tafelblad

Dit boomstam tafelblad zorgt voor een sfeervolle eetkamertafel en is van suar teak hout. De mooie warme kleur van het hout geeft een natuurlijke uitstraling. Het blad van de tafel bestaat uit dik massief suar hout mooi gedroogd en is vervaardigd in onze eigen werkplaats. Elke boomstam tafel is uniek waardoor u met een boomstamtafel een prachtig, uniek object in uw huis haalt.
Het hout aan de zijkanten van de tafel bestaat uit spint-hout, spint is het hout wat zich direct onder de schors van een boom bevindt. Doordat dit er nog aan zit, wordt er een geleefde uitstraling gecreëerd en kan het zijn dat de breedte van de tafel enigszins kan variëren.

Wij leveren diverse boomstam tafelbladen in vele soorten en maten. Wij hebben tafelbladen van eiken, teak en populieren hout. Natuurlijk leveren wij ook de onderstellen voor deze zware bladen. Het industriële onderstel op de foto is een zogenaamde smalle U-poot. Voor deze tafel zijn er echter verschillende onderstellen leverbaar. Ook het laten spuiten in een door u gewenste kleur behoort tot de mogelijkheden. Geen vervoer? Geen probleem. Onze jongens van de bezorgdienst komen de boomstam bladen en onderstellen graag en netjes bij u afleveren door heel Nederland.

Doordat de tafel eenvoudig ge(de)monteerd kunnen worden, kunt u deze eventueel ook zelf af halen. Wij helpen uiteraard met het plaatsen van de tafel op / in uw aanhanger / bus.
U bent altijd van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze winkel met ruim 350m² aan unieke tafels.

Woodindustries stoer robuust wonen is hét adres voor – de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Toepassingen boomstam tafelbladen

Een boomstam tafelblad is voor vele doeleinden toe te passen. Natuurlijk allereerst als eet- of vergadertafel, maar ook als bureaublad, balie of keukenblad. Een boomstam tafelblad is natuurlijk en door zijn looks een mooi organisch meubelstuk in huis.

 

Voor meer info over boomstam tafelbladen of boomstamtafels

 

 

 

 

Scroll naar top

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!