Boomstam tv-plank 150 cm

Boomstam tv-plank 160 cm

Boomstam tv-plank 150 cm

Bij Woodindustries maken wij onze Boomstam tv-plank 150 cm in eigen werkplaats. Deze unieke robuuste plank is gemaakt van karakteristiek suar boomstam hout. De plank is aan een zijde recht en aan de andere zijde heeft de plank een boomstamrand en is netjes geschuurd en behandeld met vernis. De vernis beschermt het hout tegen vlekken en kringen. 

De getoonde plank rust aan de muurkant op een houten regel en aan de andere kant op een stalen U-poot koker 60×60. Wij leveren deze regel en U-poot mee bij de Boomstam tv-plank 150 cm. Wij maken de wandplanken op maat. Staat de gewenste maat niet op de website. Neem dan contact met ons op. Wij maken ze in elke breedte en lengte. Vraag naar de mogelijkheden.

Een mooie boomstam plank voor aan de muur, deze suar plank is 35 cm diep,  circa 6 cm dik en circa 50 cm hoog.

Tafels op maat voor bij uw boomstam tv-plank 150 cm

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels . Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Plank lengtes

160, 200, 300

Volg ons op de socials

Deze boomstam tv-plank wordt geleverd met een U-poot en een regel voor aan de muur. Elk blad is uniek.

Diepte plank: 35 cm

Dikte plank: Circa 6 cm

Houtsoort: Suar

 695,00 incl. BTW

Categorieën , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!