Boomstam tv-plank 300 cm

Boomstam tv-plank 160 cm

Boomstam tv-plank 300 cm

Bij Woodindustries maken wij onze Boomstam tv-plank 300 cm in eigen werkplaats. Deze unieke robuuste plank is gemaakt van karakteristiek boomstam hout. De plank is aan een zijde recht en aan de andere zijde heeft de plank een boomstamrand. De plank is netjes geschuurd en behandeld met vernis. De vernis beschermd het hout tegen vlekken en kringen. 

De planken kunt u ophangen met een mooie set beugels. Deze zware beugels worden bij de Boomstam tv-planken geleverd. Wij maken de wandplanken op maat. Staat de gewenste maat niet op de website. Neem dan contact met ons op.

Een mooie boomstam plank voor aan de muur, deze suar plank 60 cm diep en ca 6 cm dik.

Tafels op maat voor bij uw boomstam tv-plank 300 cm

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels . Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Plank lengtes

160, 200, 300

Volg ons op de socials

Deze boomstam tv-plank wordt geleverd met 2 zware beugels. Deze zware beugels geven het product een stoere industriële look. Elk blad is uniek

Diepte plank: 60 cm

Dikte plank: Circa 6 cm

Houtsoort: Suar

 1.195,00 incl. BTW

SKU Boomstam tv-plank 300 cm Categorieën , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting