Boomstambankje suar 220 cm

Boomstambankje suar 220 cm

Boomstambankje suar

Dit boomstambankje suar 220 cm is een leuke toevoeging aan uw woning en geschikt voor in ieder interieur . Hij past perfect bij uw boomstamtafel of gewoon los bij een van onze andere robuuste tafels. U kunt het bankje op zaterdagen zelf uitkiezen. Er zijn ook diverse mogelijkheden qua onderstel. Het bankje op de foto is afgewerkt met vernis. Hierdoor komen de nerven wat meer naar boven. De genoemde prijs is inclusief onderstel en afwerking. Het bankje is voor zowel binnen als buiten geschikt.  bij dit Boomstambankje heb je de keuze uit vele tafels die er mooi bij staan

Onderstellen Boomstambankje suar 220 cm

Onder het boomstambankje suar 220 cm kan bijvoorbeeld een triangel, kruispoot, u-poot of hairpin. Ook deze poten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Dit suar houten bankje is gemaakt van hardhout. Het suar hout is kenmerkend aan de lichtere buitenrand. Het bankje is massief en bestaat uit 1 stuk. Het kan zowel met een houten onderstel als een stalen onderstel. Hierdoor springt de donkere naad er mooi uit! Wij hebben deze bankjes tot 3 meter op voorraad.

Kies uw tafelmaat

100×40

Volg ons op de socials

✅ Geschikt voor binnen en buiten
✅ Suar hout
✅ Bankjes tot 3 meter
✅ Massief bestaat uit 1 stuk

 695,00 incl. BTW

SKU Boomstambankje suar 220 cm-1 Categorieën , , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!