Boomstamtafel Suar met Suar onderstel

Boomstamtafel Suar met Suar onderstel

Boomstamtafel Suar met Suar onderstel

Onze boomstamtafel Suar met suar onderstel is een van de boomstam tafels van Woodindustries. De bladen hebben een zeer mooie en natuurlijke uitstraling en zijn rond de 6 cm dik. De boomstamtafels kunnen door hun vorm niet overal even breed zijn en kunnen dus verschillen tussen de 80 en 100 cm.   De boomstam tafel wordt door ons behandeld met een warme gloed en finish. Wij gebruiken een matte afwerking zodat de boomstam tafel zo natuurlijk mogelijk blijft. De afwerklaag beschermt de boomstam tafel van invloeden van buitenaf. Deze Suar boomstamtafel wordt geleverd met onze houten suar poot met tussenbalk.  Onze poten zijn standaard 71 cm hoog en met de dikte van de boomstamtafel erbij is de tafelhoogte dan circa 77 cm.

Welke onderstellen:

De boomstamtafel Suar met suar onderstel is met vele andere onderstellen te verkrijgen. Kijk bij een ander product in onze webshop. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een mooie stalen onderstel. Prijzen zijn inclusief genoemde onderstellen naar keuze die u kunt aangeven in het info-veld. De poten kunnen in iedere gewenste kleur. Onze poten zijn standaard 71 cm hoog en met de dikte van het betonblad erbij is de tafelhoogte dan circa 77 cm.  Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden! Met een behandeld boomblad garandeert Woodindustries dat u een mooi stukje kwaliteit in huis haalt waar u nog vele jaren lief en leed aan zult delen. Wij leveren ook onbehandelde boomstamtafels.

Een greep uit onze collectie tafelpoten

Alles op een rijtje over de boomstamtafels:

  • Onze suar boomstamtafels zijn goed terug gedroogd
  • De tekening van de suar boomtafels zijn altijd uniek. U haalt zo altijd een uniek stukje natuur in huis.
  • Wilt u uw suar boomstamtafel zelf komen uitzoeken dan kunt u naar de showroom komen en deze zelf “hand picked” uit komen zoeken.
  • Ruime voorraad
  • Topkwaliteit boomstam tafels
  • Bladen die via de website verkocht worden zijn tussen de circa 80 á 90 cm breed. In onze collectie hebben we bladen tot 180cm breed.
  • Lengtes tot 500 cm – langer mogelijk

Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Wij leveren onze boomstamtafels onder andere in Rotterdam, Amsterdam, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Nijmegen, Breda Utrecht, Zwolle, Arnhem, Almere – kortom door heel Nederland en België.

Kies uw tafelmaat

80x90cm, 100x90cm, 120x90cm, 140x90cm, 160x90cm, 180x90cm, 200x90cm, 220x90cm, 240x90cm, 250x90cm, 260x90cm, 280x90cm, 300x90cm

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Volg ons op de socials

✅ Suar boomstamtafel
✅ Netjes afgewerkt
✅Houten onderstel
✅ Blad circa 90 cm breed
✅ Totale hoogte circa 77 cm
✅ Gratis geleverd + montage in de Benelux
Onze prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU Boomstamtafel Suar met Suar onderstel Categorieën , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat