Eiken boomstamtafel eigen huis en tuin

Eigen Huis & Tuin

Aflevering 33 Eigen Huis & Tuin eiken boomstamtafel

Op zaterdag 21 april 2018 waren wij te zien in de aflevering van Eigen Huis & Tuin. Op locatie hebben wij een eiken tafel geleverd en een blad.

Boomstamtafels moeten altijd drie jaar gedroogd zijn en die vindt u bij Woodindustries. Een robuuste boomstamtafel moet altijd minimaal 6 cm dik zijn in verband met werking. Als de tafel gaat werken, het is en blijft hout, dan blijft uitzetting en droog vorming beperkt. Het meest geschikt voor buiten qua hout is teak/suar, elw

mood en eiken. Wij leveren de boomstamtafels over het algemeen tot 6 meter lang, op bestelling zelf nog langer! Voor meer informatie betreffende prijzen en onderstellen klik dan op de link. https://www.woodindustries.nl/product/massief-eiken-boomstamtafel-bewerkt-met-onderstel/

Tafelpoten

Wij hebben een heleboel onderstellen op voorraad. Daarnaast kunnen wij bijna alles op bestelling maken, in iedere gewenste kleur. Wij werken veel met de x-poot, triangel, u-poot en spinpoot. Wij maken poten van zowel staal als hout. Maatvoering is ondergeschikt.

Eigen huis en Tuin bezorging Woodindustries

 

Verzorging buitentafel

Een tafel voor buiten moet minimaal vier keer per jaar in de houtolie gezet worden zodat het hout goed gevoed wordt.

Het belangrijkste moment is in september/oktober voor de tafel de winter in gaat. Een goede houtolie kunt u bij ons via de email bestellen. Ook de poten worden bij ons behandeld tegen het weer. Deze dienen minstens een keer per jaar behandeld te worden.

 

 

 

Eindresultaat zaterdag 28 april

Eiken tafel op maat gemaakt

Wij zijn erg trots op het eindresultaat en wensen de bewoners nog heel veel plezier van de tuin!

Eiken barblad

Scroll naar top

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!