Boomtafel

Boomtafel in alle breedtes en lengtes – Een boomtafel is een mooi stuk natuur voor in huis

De boomtafel of boomstambladen van Woodindustries zijn uniek en exclusief voor u geselecteerd. Woodindustries heeft boomtafels van klein tot heel groot, de boomtafel /boomstamtafels zijn er in diverse houtsoorten.

Elke boomstamtafel geeft een mooi contrast in elk interieur en daardoor geeft een boomtafel ook een uniek rustgevend gevoel in huis, aan een boomtafel komt u gewoon tot rust. Woodindustries heeft een grote selectie boomtafels, onze boomstamtafels zijn er in drie houtsoorten. Wij hebben boomstam bladen in eiken, suar/teakhout en eikenhout.

Elke boomstamtafel heeft zijn eigen unieke uitstraling en daarom is het gewoon leuk dat u ze bij ons kunt uitzoeken. Wij hebben boomstam tafels tot 5 meter lang en op bestelling nog veel langer. Een boom tafel wordt vaak geleverd met een metalen onderstel, het metalen onderstel geeft een mooi contrast met het natuurlijke boomstamblad. Dit contrast en de keuze van uw eetkamerstoelen maakt het unieke plaatje bij u thuis.

Als u nu een boomstam tafel wilt – en deze geheel naar uw wens gemaakt wilt hebben met een mooi houten of metalen onderstel – dan bent u bij Woodindustries op de juiste plek.

Kom naar de showroom of de werkplaats en zoek uw eigen boomstamtafel uit

Hout is een natuurproduct, hoewel onze meubels degelijk gemaakt worden is werking in meer of mindere mate te verwachten.

Barblad eiken tbv Eigen Huis en Tuin – Bourgondische tuin

Hier vindt je nog meer info over onze boomstamtafels

Ik wil meer informatie over boomtafels?


Scroll naar top

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!