Brexit tafel all wood

Brexit tafel all wood

Brexit tafel all wood

Nieuw bij Woodindustries! Deze robuuste industriële Brexit tafel all wood maken wij in onze eigen werkplaats. De tafel is gemaakt van zeldzame Britse Industriële planken, deze planken zijn gebruikt op Britse werkplaatsen. Hierdoor zijn de planken zeer uniek en nergens anders verkrijgbaar. De planken kenmerken zich door de breedte van de planken en worden zorgvuldig geselecteerd alvorens de tafel gemaakt wordt. Van de kopse kanten van deze tafel hebben we de industriële ijzers afgehandeld en is naturel afgewerkt, dat geeft de tafel een andere uitstraling. De robuuste eettafel is een unieke aanvulling op uw interieur. Het blad is 5 cm dik. De planken zijn 28 cm breed en dit zorgt ervoor dat de tafel  circa 100-112 cm breed (4 planken) wordt. 

De robuuste planken schuren wij en werken we netjes af. De eettafel is dan goed beschermd tegen vlekken en bijvoorbeeld rode wijn. De tafel wordt geleverd met een naturel stalen Triangel van 71 cm hoog. Het onderstel werken wij af met een blanke vernis laag. De industriële Brexit tafel all wood heeft, net als onze andere op maat gemaakte tafels, een levertijd van ca 4-5 weken, sneller is mogelijk.

Eventuele onderstellen voor de Industriële Brexit tafel all wood

Wilt u een andere metalen of houten onderstel onder dit stoere blad? Kijk dan hieronder voor een paar suggesties of kijk verder in onze webshop. De keuze is bij ons oneindig omdat we alles zelf in eigen werkplaats maken. Onze meubelmakers en metaalbewerkers gaan geen uitdaging uit de weg. Voor meer beleving kunt u altijd langskomen in een van onze showrooms. Wij hebben een showroom in de Woerdense verlaat voor het uitzoeken van uw op maat gemaakte tafel. 

Een greep uit de collectie tafelpoten.

 

Eventuele stoelen bij de Industriële Brexit tafel all wood

Stoel Industry Cognac

 

 

 

 

 

 

Een greep uit de collectie eetkamerstoelen

Tafels op maat

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw ovale tafel mooi afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze eiken tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Wij maken deze tafel bij ons in de werkplaats voor u op maat, bijna alle wensen kunnen wij waarmaken. Deze tafel kunt u in elke maat bestellen, onze meubelmakers maken bijna alle meubels speciaal voor u op maat. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Wij leveren onze tafels onder andere in Groningen, Pieterburen, Haren, Appingedam, Delfzijl, Winschoten, Stadskanaal en andere provincies. Kortom door heel Nederland en België.

Kies uw tafelmaat

150x110cm, 160x110cm, 170x110cm, 180x110cm, 200x110cm, 220x110cm, 240x110cm, 260x110cm, 280x110cm, 300x110cm

Kies uw onderstel

Smalle u-poot, T-poot, The crux, Triangel, U-Poot

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Op maat gemaakt en kan ook met ijzers
✅ Blad 4 planken circa 100-112 cm
✅ Oudhollands ambacht circulaire tafel
✅ Mix uw blad met onze onderstellen
✅ Showroom 3000 m2 4 verdiepingen
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
Onze prijzen zijn inclusief BTW, uw meubels worden met passie en oud ambacht gemaakt!

Stel zelf samen:

SKU WI-020-4542-1 Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!