Burnwood Wandbekleding – Extreme

Burnwood Wandbekleding - Extreme

Burnwood Wandbekleding – Extreme

De Burnwood Wandbekleding – Extreme is gemaakt van gebrand Cipres hout. Dit is een Japans houtproduct dat in de 18e eeuw is ontstaan als duurzame gevelbedekking om de houten huizen te beschermen tegen natuurbranden en weersinvloeden. 

De planken worden tegen elkaar geplaatst als schoorsteen. Binnenin wordt een vuur aangemaakt, waardoor het hout zijn koolstoflaag krijgt. Deze laag zorgt voor een natuurlijke brandvertraging en geeft het hout een prachtige industriële uitstraling. Het vuur geeft de Burnwood Wandbekleding – Extreme een bijzondere textuur en kleur en beschermd tegen insecten en schimmels.

Soorten

Naast de exclusieve teakhouten vloer, is het ook mogelijk om een visgraat patroon neer te leggen. Ook deze is zowel naturel, olie en in parketlak verkrijgbaar. Niet alleen uw vloeren kunnen gelegd worden, ook de wanden. U kunt deze planken ook gebruiken om uw wanden te bekleden met dit exclusieve teakhout. Neem een kijkje in onze houtstrips shop.

 

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

✅ Burnwood wand bekleding
✅ Bijzondere textuur en kleur
✅ Snelle levering  en service
✅ Hoge kwaliteit, scherpe prijzen
✅ 3000 m² showroom
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

 99,95 incl. BTW

SKU Glad wrakhout wandbekleding-1 Category
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!