Contact Woodindustries

Woodindustries Groot Ammers
Voorstraat 24
2964 AK Groot-Ammers
Tel 06-15356759
info@woodindustries.nl

Woodindustries Cuijk
Lange Linde 26A
5433NC Cuijk
Tel 06-15356759
info@woodindustries.nl

Belangrijke informatie

Onze Showroom:

Wij nemen alle tijd om u van de beste adviezen te voorzien op het gebied van design, interieur en kleur. Kom naar onze showroom in Groot-Ammers en Cuijk en ervaar onze unieke service en nog veel meer. Wij zijn geopend op woensdag (12:00 tot 17:00 alleen Groot-Ammers), vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00.

Bewonder onze unieke handgemaakte eiken houten tafels, grenen, teakhouten en boomstamtafels.  Omdat al onze tafels op maat en naar wens van de klant worden gemaakt is het belangrijk dat u daar het juiste gevoel bij krijgt. Daarom nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze showroom. Waar al onze oude historische materialen aanwezig zijn, zoals sloophout, wagonhout, oude kasteelplanken, Barnwood, stoer eiken,  robuust grenen en de unieke oud soort teak planken. Kom vrijblijvend langs, op vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt bij ons gratis parkeren.

Bezorgen:

Veel van onze producten bezorgen wij gratis en binnen circa 5 werkdagen. Voor onze tafels hebben we een breng- en montageservice van – 95 euro door heel Nederland. De door u bestelde op maat gemaakte tafel brengen wij over het algemeen binnen 4-6 weken bij u thuis middels onze breng- en montageservice. Wij plaatsen de tafel dan op de plek waar u de tafel wilt hebben, dus wij gaan verder dan de voordeur, en installeren de tafel voor u.

Bezorgtijd

Onze planner stemt met u zowel de dag van levering als het dagdeel af.

Verkorte voorwaarden

Op de aankopen/leveringen via de houtstrips webshop gelden de Algemene Voorwaarden voor webwinkels. U heeft een herroepingsrecht van 14 dagen, waarbij de retour kosten voor rekening zijn van de klant.

Over de aankopen/leveringen van onze tafels en tafels via onze webshop geldt dat het herroepingsrecht vervalt als u bij ons in de showroom een op maat en kleur gemaakte tafel besteld conform de wettelijke uitzondering op herroepingsrecht. Daar het een op maat gemaakt en gekleurd product is, vragen wij een aanbetaling van 33,3%, hiermee behouden wij het recht de aanbetaling als vergoeding te houden als de tafel reeds geproduceerd is.

Hout is een natuurproduct, hoewel onze meubels degelijk gemaakt worden is werking in meer of mindere mate te verwachten. Hout is een natuurproduct, elke plank/balk van elke houtsoort heeft zijn eigen basiskleur. Kleuring kan dus altijd iets afwijken. Hierbij dient u rekening te houden met een op maat gemaakt product. Afwijking van kleur of structuur geeft geen reden tot reclameren.

Naturel Elmwood geleverde bladen zijn volledig uitgesloten van garantie op scheuren en kromtrekken.

Stuur ons een bericht...

Scroll naar top

CASHBACK ACTIE

Heeft u het afgelopen jaar of koopt u dit jaar een tafel bij ons? Dan maakt u kans om het volledige aankoop bedrag terug te winnen.

Het enige wat u hoeft te doen is een leuke recensie schrijven op Google met een originele foto.

Op 7 januari maken wij
de winnaar bekend!