Contact Woodindustries

Woodindustries Woerdense Verlaat
Amstelkade 1 route 2 invoeren
3652 MD Woerdense Verlaat

T. 06-15356759
info@woodindustries.nl

Openingstijden: let op woensdag 29 mei gesloten
Maandag gesloten
Dinsdag     10.00-17.00 uur
Woensdag gesloten
Donderdag 10.00-17.00 uur
Vrijdag       10.00-17.00 uur
Zaterdag    10.00-17.00 uur
Zondag      12.00-16.00 uur

(5 Minuten vanaf afslag A2 Breukelen voor Woerdense Verlaat)1 r=

Belangrijke informatie

Bezorgen:

Veel van onze producten bezorgen wij gratis en binnen circa 5 werkdagen. De door u bestelde op maat gemaakte tafel brengen wij over het algemeen binnen 4-6 weken bij u thuis middels onze breng- en montageservice. Het bezorgen en monteren voor tafels is ook gratis op de begane grond. Omhoog in overleg. Wij plaatsen de tafel dan op de plek waar u de tafel wilt hebben, dus wij gaan verder dan de voordeur en installeren de tafel voor u.

Bezorgtijd

Onze planner stemt met u zowel de dag van levering als het dagdeel af.

Onze showrooms:

Wij nemen alle tijd om u van de beste adviezen te voorzien op het gebied van design, interieur en kleur. Kom naar onze showroom in Groot-Ammers en Cuijk en ervaar onze unieke service en nog veel meer. Zie boven het menu voor de openingstijden

Bewonder onze unieke handgemaakte eiken houten tafels, grenen, teakhouten en boomstamtafels.  Omdat al onze tafels op maat en naar wens van de klant worden gemaakt is het belangrijk dat u daar het juiste gevoel bij krijgt. Daarom nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze showroom. Waar al onze oude historische materialen aanwezig zijn, zoals sloophout, wagonhout, oude kasteelplanken, Barnwood, stoer eiken,  robuust grenen en de unieke oud soort teak planken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt bij ons gratis parkeren.

Verkorte voorwaarden

Op de aankopen/leveringen via de houtstrips webshop gelden de Algemene Voorwaarden voor webwinkels. U heeft een herroepingsrecht van 14 dagen, waarbij de retour kosten voor rekening zijn van de klant.

Over de aankopen/leveringen van onze tafels en tafels via onze webshop geldt dat het herroepingsrecht vervalt als u bij ons in de showroom een op maat en kleur gemaakte tafel besteld conform de wettelijke uitzondering op herroepingsrecht. Daar het een op maat gemaakt en gekleurd product is, vragen wij een aanbetaling van 30%, hiermee behouden wij het recht de aanbetaling als vergoeding te houden als de tafel reeds geproduceerd is.

Hout is een natuurproduct, hoewel onze meubels degelijk gemaakt worden is werking in meer of mindere mate te verwachten. Hout is een natuurproduct, elke plank/balk van elke houtsoort heeft zijn eigen basiskleur. Kleuring kan dus altijd iets afwijken. Hierbij dient u rekening te houden met een op maat gemaakt product. Afwijking van kleur of structuur geeft geen reden tot reclameren.

Naturel Elmwood geleverde bladen zijn volledig uitgesloten van garantie op scheuren en kromtrekken.

Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting