Cube onderstel salontafel

suar salontafel 80cm Cube

Cube onderstel salontafel

Een nieuw uniek onderstel is deze Cube onderstel salontafel. Ook dit onderstel is gemaakt van staal. Deze poot is door zijn stoere uiterlijk uitermate geschikt onder onze industriële tafels. De poot op de foto is onbehandeld, maar kan in elke gewenste kleur gemaakt worden. Zoek een prachtig blad uit in onze showroom en wij maken een prachtige salontafel voor u.

Het onderstel is 50×50 cm breed, heeft een koker van 8×8 cm en heeft hoogte van 35 cm

Een salontafel op maat bij Woodindustries. Onze salontafels, net als alle andere tafels, worden bij onze in eigen werkplaats gemaakt. Wij maken de tafels op maat waardoor nagenoeg alles mogelijk is. Of u nu een rechthoekige salontafel, een ronde salontafel of een ovale salontafel zoekt. Ook de onderstellen maken wij op maat. Omdat wij maatwerk leveren zijn al onze salontafels uniek.

Bij Woodindustries maken wij mooie unieke houten tafels van zeldzaam hout die gemaakt worden in onze eigen werkplaats, door onze meubelmakers met meer dan 100 jaar ervaring. Het ambacht word bij ons nog echt uitgevoerd en wij maken de juweeltjes die je nergens anders tegenkom. Een robuuste houten tafel van wrakhout, wagonhout of planken gezaagd uit oud gebintenhout. U vind het in onze showroom en elke maat is leverbaar. Woodindustries maakt tafels in elke breedte maat en lengtes tot 10 meter. Een mooie robuuste eettafel of vergadertafel, bureau of salontafel, wij maken het voor u op maat!

Volg ons op de socials

✅ Cube onderstel voor salontafel

✅ Netjes afgewerkt

✅ Op maat mogelijk

✅ Gratis geleverd in Nederland en België

Stel zelf samen:

SKU Cube onderstel salontafel Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting