De Bridge

Suar boomstamtafel - Bridge

De Bridge

De Bridge is een veel verkocht stalen onderstel bij ons in de showroom en via de website. Het metalen onderstel De Bridge is geschikt door zijn stoere uiterlijk onder onze industriële tafels. Door zijn vorm kan deze ijzeren poot zowel onder een rechthoekige als een ovale tafel. Wij maken onze onderstellen zelf en houden daarmee rekening mee met gebruiksvriendelijkheid van onze producten. Onze ontwerpafdeling zorgt ervoor dat we regelmatig nieuwe onderstellen aan onze klanten kunnen aanbieden. Wij van Woodindustries kijken niet alleen naar het ontwerp van de tafelpoot maar ook naar de praktische inzetbaarheid voor bij u thuis of op kantoor.

Maatvoering van de Bridge

Dit onderstel wordt gemaakt van een stalen strip 8×1.2cm. De standaard bridge poot is 71cm hoog en 80cm breed en 180cm lang. In de bevestigingsplaat zitten meerdere gaten om zo het blad te bevestigen. Wij kunnen de Bridge ook in andere maatvoeringen leveren. Neem contact op via de mail om uw wensen kenbaar te maken. Het ijzeren onderstel De Bridge op de eerste foto is 71cm hoog, 80cm breed en 180cm lang met een strip 8×1,2cm behandeld met matzwart en is geschikt voor een tafelblad tot 260cm.

Kleuring

Wij leveren dit stalen onderstel in het naturel, zwart of wit en de spinpoot kan ook in andere RAL- kleuren behandeld worden. U kunt dit kenbaar maken door zwart te kiezen en in het opmerkingenveld bij afsluiten van de bestelling te vermelden om welke RAL-kleur het gaat.

Welke onderstellen hebben wij nog meer:

Naast de Bridge hebben wij nog vele onderstellen te verkrijgen. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een van onze andere mooie stalen onderstellen. Prijzen zijn inclusief BTW. De poten kunnen in iedere gewenste kleur.  Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden!

U kunt kiezen uit de volgende tafelpoten, die wij zelf hebben ontworpen – de triangel, haakse triangel, the tower en de Riek. De middentriangel, de Bridge van stripstaal en diverse onderstellen met koker 80×80. Andere kokermaten mogelijk vraag naar de mogelijkheden via de mail info@woodindustries.nl

Kies uw onderstel hoogte

69 cm, 70 cm, 71 cm, 72 cm, 73 cm

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Onderstel van stripstaal
✅ De stalen Bridge is een stabiel onderstel
✅ Service en garantie
✅ Snelle levering
✅ Showroom van 3000 m2 in de Woerdense Verlaat
✅ Unieke meubelzaak

Stel zelf samen:

SKU de Bridge Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting