De Eiffeltower

De Eiffeltower

De Eiffeltower

De Eiffeltower is een van onze nieuwe en zelf ontworpen midden onderstel is. Ook dit onderstel is gemaakt van staal. Deze poot is door zijn stoere uiterlijk uitermate geschikt onder onze industriële tafels. Door zijn vorm kan deze poot zowel onder een rechthoekige als een ovale tafel. Wij maken onze onderstellen zelf en houden daarmee rekening mee met gebruiksvriendelijkheid van onze producten. Onze ontwerpafdeling zorgt ervoor dat we regelmatig nieuwe onderstellen aan onze klanten kunnen aanbieden. Wij van Woodindustries kijken niet alleen naar het unieke ontwerp van de tafelpoot maar ook naar de praktische inzetbaarheid voor bij u thuis of op kantoor.

Maatvoering van de Eiffeltower

Dit onderstel wordt gemaakt van een stalen strip 4 cm breed en geplaatst aan een koker. De standaard Eiffeltower poot is 71cm hoog en 60cm breed en 120cm lang. Let op deze ijzeren Eiffeltower maken we zelf en kunnen die tot 180 cm lang maken voor een tafelblad van 260cm. In de bevestigingsplaat zitten meerdere gaten om zo het blad te bevestigen. Wij kunnen de Eiffeltower ook in andere maatvoeringen leveren. Wij leveren de Eiffeltower  in de lengtes  71cm,  120cm,  160cm en 180cm. U kunt zelf uw keuze maken bij bestelling. Dit metalen onderstel op de eerste foto is 71cm hoog, 60cm breed en 160cm lang met een koker 8×1,2vm behandeld met matzwart en is geschikt voor een tafelblad tot 240cm. Voor een langer tafelblad kunt u beter de keuze maken voor een 180cm lange Eiffeltower.

Kleuring

Wij leveren dit stalen onderstel in het naturel, zwart of wit en de spinpoot kan ook in andere RAL- kleuren behandeld worden. U kunt dit kenbaar maken door RAL-kleur uit te kiezen en in het opmerkingenveld bij afsluiten van de bestelling  ermelden om welke RAL-kleur het gaat. De poot op de foto is onbehandeld, maar kan in elke gewenste kleur gemaakt worden. 

Welke onderstellen hebben wij nog meer:

Naast de Eiffeltower hebben wij nog vele onderstellen te verkrijgen. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een van onze andere mooie stalen onderstellen. Prijzen zijn inclusief BTW. De poten kunnen in iedere gewenste kleur.  Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden!

U kunt kiezen uit de volgende tafelpoten, die wij zelf hebben ontworpen – de triangel, haakse triangel, the tower en de Riek. De middentriangel, de Bridge van stripstaal en diverse onderstellen met koker 80×80. Andere kokermaten mogelijk vraag naar de mogelijkheden via de mail info@woodindustries.nl

 

Maat

120 cm, 180 cm, 160 cm, 71 cm

Kies uw onderstel hoogte

69 cm, 70 cm, 71 cm, 72 cm, 73 cm

Kies uw afwerking onderstel

RAL kleur, Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ De stalen Eiffeltower gemaakt van stripstaal
✅ Uniek product alleen bij Woodindustries
✅ In elke RAL-kleur mogelijk
✅ Snelle levering
✅ Mix and match met onze tafelbladen
✅ Unieke meubelzaak

Stel zelf samen:

SKU eiffeltower Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting