De Gelijkwaardige kruispoot

De gelijkwaardige kruispoot

De Gelijkwaardige kruispoot

De Gelijkwaardige kruispoot is onderstel dat gebruikt wordt onder een ronde tafel of een vierkante eettafel, ook dit onderstel is gemaakt van staal. Deze poot is door zijn stoere uiterlijk uitermate geschikt onder onze industriële tafels. De poot op de foto is onbehandeld. De dubbele kruispoot is een onderstel dat onder vele soorten tafelbladen geplaatst kan worden. Bij elk soort blad heeft dit metalen onderstel weer een andere uitstraling zowel robuust, industrieel, strak als landelijk.

Maatvoering

De Gelijkwaardige kruispoot wordt gemaakt van een stalen koker 8×8 cm. De standaard  poot is 71 cm hoog en 80 cm breed aan de onderkant. In de bevestigingsplaat zitten meerdere gaten om zo het blad te bevestigen. 

Afwerking De Gelijkwaardige kruispoot

Het onderstel op de eerste foto is de kleur van staal. Wij kunnen het onderstel zwart of wit voor u maken. Wij leveren dit stalen onderstel ook in andere RAL- kleuren. U kunt de keuze zwart  maken en dan de RAL-kleur kenbaar maken in het opmerkingenveld bij afsluiten van de bestelling.

Welke onderstellen hebben wij nog meer:

Naast de gelijkwaardige kruispoot onderstel zijn er nog andere onderstellen verkrijgbaar. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een van onze andere mooie stalen onderstellen. Prijzen zijn inclusief BTW. De poten kunnen in iedere gewenste kleur.  Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden! U kunt kiezen uit; de triangel, haakse triangel, de tower en de Riek. In koker 80×80 , N-poot en nog veel meer!

Kies uw onderstel hoogte

69 cm, 70 cm, 71 cm, 72 cm, 73 cm

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Metalen Gelijkwaardige kruispoot
✅ Onze onderstellen zijn circa 71cm hoog
✅ Hoge kwaliteit
✅ Scherpe prijzen
✅ 3000 m2 showroom
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

Stel zelf samen:

SKU Gelijkwaardige kruispoot Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting