De H-poot set

De H-poot set

De H-poot set

De H-poot set is een uniek onderstel in onze collectie, ook dit onderstel is gemaakt van staal. Deze poot is door zijn stoere uiterlijk uitermate geschikt onder onze industriële tafels. De H-poot set wordt gemaakt van een stalen koker 8×8 cm. De standaard H-poot is 71 cm hoog en 80 cm breed aan de onderkant. In de bevestigingsplaat zitten meerdere gaten om zo het blad te bevestigen. Tijdens het ontwerp van de poot kijken wij niet alleen maar naar het ontwerp maar ook naar de gebruiksvriendelijkheid en praktische inzetbaarheid voor bij u thuis of op kantoor.  De ijzeren poot past perfect onder een van onze prachtige industriële tafels. Ook onder een boomstamtafel is dit onderstel een eye-catcher zonder heel opvallend te zijn. Door zijn vorm kan deze ijzeren poot zowel onder een rechthoekige als een ovale tafel.  Wij maken onze onderstellen zelf en houden daarmee rekening mee met gebruiksvriendelijkheid van onze producten. Onze ontwerpafdeling zorgt ervoor dat we regelmatig nieuwe onderstellen aan onze klanten kunnen aanbieden. 

Maatvoering:

De H-poot set is gemaakt van een koker 80×80 cm, 71 cm hoog en 85 cm breed. Wij kunnen dit onderstel voor u op maat maken zodat die onder uw tafelblad goed tot zijn recht komt. Wilt u een op maat gemaakt onderstel stuur een mail naar woodindustries@hotmail.com.

Afwerking:

De H-poot set op de eerste foto is de kleur van staal. Wij kunnen het onderstel zwart of wit voor u maken. Wij leveren dit stalen onderstel ook in andere RAL- kleuren. U kunt de keuze voor zwart maken en de RAL-kleur kenbaar maken in het opmerkingenveld bij afsluiten van de bestelling.

Welke onderstellen hebben wij nog meer:

Naast de H-poot set zijn er nog andere onderstellen verkrijgbaar. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een van onze andere mooie stalen onderstellen. Prijzen zijn inclusief genoemde onderstellen naar keuze die u kunt aangeven in het info-veld. De poten kunnen in iedere gewenste kleur.  Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden! U kunt kiezen uit; de triangel, haakse triangel, de tower en de Riek. In koker 80×80 , N-poot, en de  Square . Voor de bridge en de spinpoot vragen wij een meerprijs.

 

Kies uw onderstel hoogte

69 cm, 70 cm, 71 cm, 72 cm, 73 cm

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ De H-poot 
✅ Onze standaard onderstellen zijn 71 cm hoog
✅ Eigen fabricage
✅ Op maat mogelijk 
✅ Gratis geleverd in Nederland en België 
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

Stel zelf samen:

SKU WI-020-2488-1-2-1 Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!