De Kasteelpoot set

Suar eettafel 200 cm

De Kasteelpoot set

De Kasteelpoot set een veel verkocht onderstel, ook dit onderstel is gemaakt van staal. Deze poot is door zijn stoere uiterlijk uitermate geschikt onder onze industriële tafels. De poot op de foto is onbehandeld. De kasteelpoot is een onderstel dat onder vele soorten soorten tafelbladen geplaatst kan worden. Bij elk soort blad heeft dit metalen onderstel weer een andere uitstraling zowel robuust, industrieel, strak als landelijk.

Maatvoering

De Kasteelpoot wordt gemaakt van een stalen koker 8×8 cm. De standaard  poot is 71 cm hoog en 80 cm breed aan de onderkant. De ligger ligt op circa 10 cm van de vloer. In de bevestigingsplaat zitten meerdere gaten om zo het blad te bevestigen. 

Afwerking de kasteelpoot set

Het onderstel op de eerste foto is de kleur van staal. Wij kunnen het onderstel zwart of wit voor u maken. Wij leveren dit stalen onderstel ook in andere RAL- kleuren. U kunt de keuze maken en de RAL-kleur kenbaar maken in het opmerkingenveld bij afsluiten van de bestelling.

Welke onderstellen hebben wij nog meer:

Naast de Kasteelpoot set zijn er nog andere onderstellen verkrijgbaar. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een van onze andere mooie stalen onderstellen. Prijzen zijn inclusief BTW. De poten kunnen in iedere gewenste kleur.  Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden! U kunt kiezen uit; de triangel, haakse triangel, de tower en de Riek. In koker 80×80 , N-poot en nog veel meer!

Kies uw onderstel hoogte

69 cm, 70 cm, 71 cm, 72 cm, 73 cm

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Metalen kasteelpoot 
✅ Onze onderstellen zijn 71 cm hoog
✅ Hoge kwaliteit scherpe prijzen
✅ Gratis geleverd in Nederland en België 
✅ 3000 m² Showroom 4 etages
✅ Unieke meubelzaak

Stel zelf samen:

SKU WI-020-2488 Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting