de New York Poot

de New-York poot

De New York Poot

De New York Poot is een uniek stalen onderstel door onze ontwerpers bedacht. Deze poot is door zijn stoere uiterlijk uitermate geschikt onder onze industriële tafels. De stalen poot op de foto is onbehandeld. Dit stalen onderstel kan onder vele soorten soorten tafelbladen geplaatst kan worden. Bij elk soort blad heeft dit metalen onderstel weer een andere uitstraling zowel robuust, industrieel, strak als landelijk. Tijdens het ontwerp van de poot kijken wij niet alleen maar naar het ontwerp maar ook naar de gebruiksvriendelijkheid en praktische inzetbaarheid voor bij u thuis of op kantoor. 

Dit unieke onderstel wordt gemaakt van een stalen bint van 8 cm. De standaard  poot is 71 cm hoog en 80 cm breed aan de onderkant.  In de bevestigingsplaat zitten meerdere gaten om zo het blad te bevestigen. 

Afwerking de New York Poot

Het ijzeren onderstel op de eerste foto is de kleur van staal. Wij kunnen het onderstel zwart of wit voor u maken. Wij leveren dit stalen onderstel ook in andere RAL- kleuren. U kunt de keuze maken voor zwart en dan de RAL-kleur kenbaar maken in het opmerkingenveld bij afsluiten van de bestelling.

Welke onderstellen hebben wij nog meer:

Naast de New York poot zijn er nog andere onderstellen verkrijgbaar. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een van onze andere mooie stalen onderstellen. Prijzen zijn inclusief BTW. De poten kunnen in iedere gewenste kleur. Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden! U kunt kiezen uit; de triangel, haakse triangel, de tower en de Riek. In koker 80×80 , N-poot en nog veel meer!

Kies uw onderstel hoogte

69 cm, 70 cm, 71 cm, 72 cm, 73 cm

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Metalen unieke vorm bintstaal
✅ Onze onderstellen zijn circa 71 cm hoog
✅ Hoge kwaliteit scherpe prijzen 
✅ Op maat mogelijk 
✅ Gratis geleverd in Nederland en België
✅ 3ooo m² Showroom 4 etages unieke meubels

Stel zelf samen:

SKU WI-020-2488-2 Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat