De Riek set

De Riek set

De Riek set

De Riek set is een van onze unieke onderstellen, ook dit onderstel is gemaakt van een machine-onderdeel. Deze poot is door zijn stoere uiterlijk uitermate geschikt onder onze industriële tafels. De poot op de foto is onbehandeld. De Riek set is een onderstel dat onder vele soorten soorten tafelbladen geplaatst kan worden. Bij elk soort blad heeft dit metalen onderstel weer een andere uitstraling zowel robuust, industrieel, strak als landelijk.

Maatvoering

 De standaard poot is 71 cm hoog en 80 cm breed aan de onderkant. In de bevestigingsplaat zitten meerdere gaten om zo het blad te bevestigen. 

Afwerking De Riek set

Het onderstel op de eerste foto is de kleur van staal. Wij kunnen het onderstel zwart of wit voor u maken. Wij leveren dit stalen onderstel ook in andere RAL- kleuren. U kunt de keuze maken en de RAL-kleur kenbaar maken in het opmerkingenveld bij afsluiten van de bestelling.

Welke onderstellen hebben wij nog meer:

Naast De Riek set set zijn er nog andere onderstellen verkrijgbaar. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een van onze andere mooie stalen onderstellen. Prijzen zijn inclusief BTW. De poten kunnen in iedere gewenste kleur.  Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden! U kunt kiezen uit; de triangel, haakse triangel, de tower en de kasteelpoot. n-poot en nog veel meer!

Kies uw onderstel hoogte

69 cm, 70 cm, 71 cm, 72 cm, 73 cm

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Unieke poot machine-onderdeel
✅ Onze onderstellen zijn 71 cm hoog 
✅ Hoge kwaliteit scherpe prijzen 
✅ Gratis geleverd in Nederland en België 
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
✅ Unieke meubelzaak

Stel zelf samen:

SKU WI-020-0714 Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting