De Square set

De Square set

De Square set

De Square set een uniek onderstel en is gemaakt van kokerstaal. Dit stalen onderstel  is door zijn stoere uiterlijk uitermate geschikt voor plaatsing op de kopse kant van onze industriële houten tafels. De poot op de foto is onbehandeld. Wij maken onze onderstellen zelf en houden daarmee rekening mee met gebruiksvriendelijkheid van onze producten. Onze ontwerpafdeling zorgt ervoor dat we regelmatig nieuwe onderstellen aan onze klanten kunnen aanbieden. 

Maatvoering

De Square set wordt gemaakt van een stalen koker 8×8 cm. De standaard square poot is 71 cm hoog en 80 cm breed aan de onderkant. In de bevestigingsplaat zitten meerdere gaten om zo het blad te bevestigen. Het is de bedoeling dat het blad in de bovenste koker valt waardoor dit onderstel een opvallende verschijning in uw interieur is.

Afwerking de Square set:

Het onderstel op de eerste foto is de kleur van staal. Wij kunnen het onderstel zwart of wit voor u maken. Wij leveren dit stalen onderstel ook in andere RAL- kleuren. U kunt de keuze zwart maken en de RAL-kleur kenbaar maken in het opmerkingenveld bij afsluiten van de bestelling.

Welke onderstellen hebben wij nog meer:

Naast de Square set zijn er nog andere onderstellen verkrijgbaar. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een van onze andere mooie stalen onderstellen. Prijzen zijn inclusief BTW. De poten kunnen in iedere gewenste kleur.  Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden! U kunt kiezen uit; de triangel, haakse triangel, de tower, de Riek en dat is slechts een kleine selectie.

Kies uw onderstel hoogte

69 cm, 70 cm, 71 cm, 72 cm, 73 cm

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

Uniek onderstel
✅ Onze onderstellen zijn 71 cm hoog 
✅ Op maat mogelijk 
✅ Gratis geleverd in Nederland en België 
✅ Prijs per set 
✅ 3000 m² Showroom Woerdense Verlaat

Stel zelf samen:

SKU WI-020-0718 Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting