de Triangel

triangel

Beschrijving:

Één van onze meest verkochte onderstellen is de triangel. Deze poot, gemaakt van staal, is door zijn unieke vorm een stoere toevoeging aan uw tafel. De poot is ongekleurd, maar wij maken de poot zwart of wit op aanvraag. De poot past perfect onder een van onze prachtige industriële tafels

Maatvoering

De poot wordt gemaakt van een metalen strip van 8 cm breed en ca 1 cm dik. De standaard poot is 71 hoog en 80 breed aan de onderkant. In de bevestigingsplaat zitten meerdere gaten om zo het blad te bevestigen. 

Welke onderstellen hebben wij nog meer:

Naast de triangel hebben wij nog vele onderstellen te verkrijgen. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een van onze andere mooie stalen onderstellen. Prijzen zijn inclusief genoemde onderstellen naar keuze die u kunt aangeven in het info-veld. De poten kunnen in iedere gewenste kleur.  Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden!

U kunt kiezen uit de volgende tafelpoten. De triangel, haakse triangel, the tower en de Riek. In koker 80×80 de smalle U-poot, N-poot, Square en de U-poot. Voor The bridge en de spinpoot vragen wij een meerprijs

Volg onze socials: Facebook,  InstagramPinterest.

Kies uw onderstel hoogte

69 cm, 70 cm, 71 cm, 72 cm, 73 cm

Triangel breedte

60 cm, 70 cm, 80 cm

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

Het metalen onderstel de triangel. De onderstellen van Woodindustries hebben een zeer stoere en industriële uitstraling. De onderstellen worden door ons vakkundig gemaakt. Dit gebeurt in onze eigen werkplaats door onze lassers die liefde hebben voor het vak. Ruime voorraad/keuze, snel geleverd, topkwaliteit.

Wilt u zelf uw onderstel met of zonder tafel uitzoeken, kom dan naar de showroom van Woodindustries in Groot-Ammers.

✅ Netjes afgewerkt

✅ Onze onderstellen zijn c.a 71cm hoog 

✅ Op maat mogelijk

✅ Gratis geleverd in Nederland en België

✅ Prijs per set

Stel zelf samen:

SKU triangel Category
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!