Decoratieve hertenkop

Decoratieve hertenkop

Woodindustries is dé plek voor stoere, robuuste en industriële woonaccessoires die perfect passen bij jouw interieur. Ons assortiment is uniek en bevat items die je niet overal zult tegenkomen, zoals de prachtige decoratieve hertenkop. Deze hertenkop heeft een unieke uitstraling en is vaak slechts in beperkte oplage verkrijgbaar, waardoor je een exclusief stuk in huis haalt.

Naast de Decoratieve hertenkop bieden wij ook andere bijzondere woonaccessoires aan die jouw ruimte karakter geven of een mooi contrast vormen met een strak interieur. Denk bijvoorbeeld aan mooie oude lampen, vintage golfplaten en andere unieke items. Deze objecten dragen bij aan een industriële uitstraling en hebben een verhaal te vertellen. De imperfecties in onze woonaccessoires geven juist dat stoere en robuuste uiterlijk, waarin je het leven zelf terugziet.

Duurzaamheid bij Woodindustries

Bij Woodindustries hechten we niet alleen waarde aan de esthetiek van onze producten, maar ook aan duurzaamheid. We zijn trots op het feit dat we materialen hergebruiken en recyclen, net zoals bij deze decoratieve hertenkop. Onze focus ligt op het gebruik van mooi oud hout voor wanden en vloeren, waardoor we bijdragen aan het verminderen van houtverspilling en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Op deze manier kunnen we samen zorgen voor een beter milieu, terwijl we tegelijkertijd genieten van prachtige woonaccessoires.

Of je nu op zoek bent naar unieke lampen, metalen letters of een bijzonder stoeltje, bij Woodindustries vind je alles wat je nodig hebt voor een stoere, industriële woonstijl. Onze collectie is met zorg samengesteld en biedt volop keuze voor liefhebbers van industrieel wonen. Elk item is zorgvuldig geselecteerd om jouw interieur te verrijken en een statement te maken.

Bij Woodindustries streven we ernaar om jouw interieur tot leven te brengen met authentieke en karaktervolle woonaccessoires. Onze producten zijn niet alleen functioneel, maar ook een bron van inspiratie en gespreksstof. Ontdek de wereld van Woodindustries en geef jouw woning een unieke uitstraling met onze prachtige decoratieve hertenkop en andere bijzondere woonaccessoires.

Volg ons op de socials

✅Unieke decoratie
✅Aandacht voor de klant
✅Ruime keuze

 

 

 14,95 incl. BTW

SKU WI-020-1687-1-1 Categorieën , , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat