Eetkamerstoel Nola – Grey velvet

Eetkamerstoel Nola - Grey velvet

Productomschrijving 

De productspecificaties van de Eetkamerstoel Nola- Grey velvet

Breedte : 64 cm

Diepte : 56 cm

Hoogte: 86 cm

Zithoogte : 50 cm

Armhoogte: 63 cm

Kleur metalen onderstel: zwart 

Stoel 180 graden draaibaar.

De poten zijn voorzien van doppen om beschadigingen aan uw vloer te voorkomen.  De industriële stoelen collectie van Tower Living bestaat uit stoere, functionele stoelen met een sterk en zelfverzekerd karakter. Industrieel staat voor een stoer en robuust design, soms met een heuse vintage look. De truc zit hem in het maken van de juiste combinaties en de kwaliteit van de materialen die gebruikt zijn. De Nola armstoel is 180 graden draaibaar. Industriële eetkamerstoel Nola- grey velvet heeft alle kenmerken inzake bovenstaande.

Tafels op maat voor bij de Eetkamerstoel Nola – Grey velvet

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels . Hout speciaal geselecteerd voor u! Wij maken elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Volg ons op de socials

Deze Eetkamerstoel Nola – grey velvet kan gecombineerd worden in bijna ieder interieur. De stalen poten geven de stoel een stoere look. Onderstel 180 graden draaibaar.

 209,00 incl. BTW

SKU Eetkamerstoel Nola - Grey velvet Categorieën , , , , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat