Egg stoel Aviator

Egg stoel Aviator

Egg stoel Aviator

Deze lederen Egg stoel Aviator vintage cognac is niet alleen een heerlijke comfortabele fauteuil maar kan ook goed gecombineerd worden in bijna ieder interieur! In deze fauteuil geniet je nog meer van je vrije avonden. Daar zorgt het lederen kussen wel voor! Dit is een vintage stoel en kan gebruikssporen bevatten.

Je kunt in deze comfortabele stoel lekker achterover zakken met een goed boek of een serie op de televisie. Mooi voor in de zithoek of juist voor een speciaal leeshoekje bij het raam.

Wij van Woodindustries proberen zo milieubewust mogelijk te werken. Door hergebruik van materialen en producten, het herstellen van bestaande materialen of onderdelen daarvan als ook het combineren van oude- en nieuwe producten. Onze stoelen die uitlopend zijn gaan in de outlet, we kopen mooie design meubels in en herstellen die of zorgen dat die een mooie plek in de showroom krijgen waardoor iemand anders weer plezier ervan kan hebben. We bieden een verscheidenheid aan oplossingen aan om meubels opnieuw te gebruiken.

Laten we samen bouwen aan een lage milieu impact, lange levensduur en maximaal waarde behoud.

Let op! Dit is een outlet item de fauteuil vintage cognac , er is nog slechts 1 beschikbaar in onze showroom in de Woerdense verlaat. 

Tafels op maat voor bij de Egg stoel Aviator

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels . Hout speciaal geselecteerd voor u! Wij maken elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

 

Volg ons op de socials

✅ Outlet
✅ Circulair
✅ Kleur leer cognac
✅ Onderstel naturel staal

 995,00 incl. BTW

Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!