Eiken blad rond onbehandeld

Eiken blad rond onbehandeld

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht het eiken blad rond onbehandeld, met hout speciaal geselecteerd voor u. Deze mooie ronde eiken bladen kunnen wij in de gewenste maatvoering ook naturel leveren. Voor als u zelf een onderstel heeft en/of de tafel zelf wilt afwerken.

Zie verder in de shop indien u een tafel wenst met onderstel en afwerking.

Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw ronde eikenhouten tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze ronde eiken tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden, leveren wij onze ronde eiken bladen met een jaar lang garantie op alle productiefouten. Elke gewenste maat is leverbaar.

Wij zijn niet alleen specialist in het maken van de ronde tafelbladen maar ook in het ontwerpen en maken van de onderstellen. Wij zijn flexibel in de productie van de tafelpoten en ook deze tafelpoten maken wij voor u op maat en kleur.  Kortom bent u op zoek naar een mooi rond eiken tafelblad dan bent u bij ons aan het juiste adres . Wij maken tafelbladen tot 3 meter doorsnede.

Indien u de tafel wenst te zien kom dan eens langs in Groot-Ammers, dichtbij Gorinchem – Rotterdam en Utrecht. Of in onze nieuwe showroom in Cuijk, nabij Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Den Bosch.

Op al onze producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Kies de diameter van uw ronde tafel

Diameter 100 cm, Diameter 110 cm, Diameter 120 cm, Diameter 130 cm, Diameter 140 cm, Diameter 150 cm, Diameter 160 cm, Diameter 170 cm, Diameter 180 cm, Diameter 190 cm, Diameter 200 cm, Diameter 210 cm, Diameter 220 cm, Diameter 230 cm, Diameter 240 cm, Diameter 250 cm, Diameter 260 cm, Diameter 270 cm, Diameter 280 cm, Diameter 290 cm, Diameter 300 cm

Volg ons op de socials

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht de ronde eiken tafels met hout speciaal geselecteerd voor u. Deze mooie eiken bladen leveren wij ook naturel. Voor als u zelf een onderstel heeft en/of de tafel zelf wilt afwerken.

Woodindustries, het adres voor uw robuuste eiken houten tafel.

✔️snelle levering ✔️service en garantie ✔️eigen fabricage ✔️hoge kwaliteit scherpe prijzen

Stel zelf samen:

SKU WI-020-1089 Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting