Eiken gebinten bank

Eiken gebinten bank

Eiken gebinten bank

Deze Eiken gebinten bank is een leuke toevoeging aan uw woning. Het hout heeft een mooie geleefde uitstraling daardoor is de eiken houten bank een geschikte item in uw industriële inrichting. Mooi bij onze robuuste industriële tafels. 

De standaard hoogte van de bank is circa 45 cm.

De breedte/balkmaat is circa 26 cm.  

Deze eiken bank wordt in eigen werkplaats gemaakt en kunnen daarom volledig op maat gemaakt worden. Als uw gewenste maat niet bij de opties staat kunt u via info@woodindustries.nl contacten voor een prijsopgave.

Oud eiken bankje van robuuste oude balken.

De oude eiken balken zijn gezandstraald om de robuuste style te behouden.

Een perfect bankje om overal in huis neer te kunnen zetten en een landelijke sfeer in huis te brengen, bijvoorbeeld als tv meubel of salontafel.

Op maat gemaakt tafel 

Wij maken 100% maatwerk in eigen werkplaats door onze meubelmakers met liefde voor het vak. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht werken wij uw tafel af in elke denkbare wassing olie of vernis.  Wij leveren onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

 

Maat

120 cm, 150 cm, 180 cm, 200 cm, 220 cm, 250 cm

Volg ons op de socials

Eiken gebinten bank
Bankje circa 45 cm hoog
✅ Unieke decoratie
✅ Scherpe prijzen
✅ Showroom 3000 m²
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
Onze prijzen zijn inclusief BTW, aandacht, liefde en vakmanschap

 

Vanaf:  395,00

SKU Eiken gebinten bank Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting