Eiken keukenplank 60cm diep

eiken keukenplank 60cm diep

Wandplanken op maat

Bij Woodindustries maken wij onze Eiken keukenplank 60cm diep in eigen werkplaats. Deze robuuste eiken plank kenmerkt zich door de unieke uitstraling van een oud Barnwood geleefd uiterlijk en is ook goed te gebruiken voor in de badkamer. De plank is voorbewerkt voor aan de muur dus aan 1 kant recht gezaagd.  De plank wordt rondom licht geschuurd zodat de plank zijn karakter behoudt. We kunnen de plank daarna afwerken met een natuurlijke beschermende laag.

De planken kunt u bijvoorbeeld met een mooie set beugels ophangen. Het is ook mogelijk de beugels bij ons te bestellen, wij maken deze op maat. De wandplank/ boekenplank kunnen in divers lengte en dieptematen besteld worden kijk hiervoor verder in de webshop.

Een mooie robuuste plank voor aan de muur, deze eiken keukenplank 60cm diep en circa 3 cm dik.

Tafels op maat voor bij uw eiken keukenplank 60cm

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels . Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

 

Wandplanken

"40 cm lang", "50 cm lang", "60 cm lang", "70 cm lang", "80 cm lang", "90 cm lang", "100 cm lang", "120 cm lang", "140 cm lang", "150 cm lang", "200 cm lang", "220 cm lang", "250 cm lang", "300 cm lang"

Kies uw afwerking wandplank

Geschuurd, Matte vernis

Kies het type beugel

Driehoek Plankendragers, Koker Plankendragers, Geen Bevestiging, Rechthoekige Plankendragers

Kleur beugels

Geen Beugels, Naturel in de vernis, Wit, Zwart

Volg ons op de socials

Eiken wandplank
Geschuurd
Circa 3 cm dik
✅ Hoge kwaliteit en scherpe prijzen

✅ Showroom 3000 m²
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
Prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

 

Stel zelf samen:

SKU Eiken keukenplank 60cm diep Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting