Eiken kiezelvormige tafel 200cm

eiken kiezelvorm tafel donker noten

Eiken kiezelvormige tafel 200cm

Na ontvangst van uw bestelling gaan wij aan de slag met uw eiken kiezelvormige tafel 200cm.  Deze vorm is nieuw in ons assortiment, wij van Woodindustries sorteren het hout voor uw tafel, maken hem eerst op maat en daarna werken wij uw tafel zorgvuldig af. Het is dus een oer Nederlands product. De tafel werken wij af met een 2-componenten laag, deze beschermt de tafel.  De eiken eettafel van 4 cm dik wordt geleverd met een onderstel naar keuze. We maken het onderstel zo dat de bovenkant tafel 77 cm wordt. Wij leveren onze onderstellen in zwart, wit of naturel. De naturel geleverde poot is wel inclusief een afwerking om roesten tegen te gaan. Deze eiken kiezelvormige tafel is een unieke tafel die past in ieder interieur. Staat uw maat of afwerking niet op de website? Neem dan contact met ons op. Deze tafel valt door de randafwerking ook onder de noemer Deens ovaal.

Keuze in onderstellen voor de eiken kiezelvormige tafel 200cm

Elke gewenste maat is leverbaar. Wij zijn niet alleen specialist in het maken van tafelbladen maar ook in het ontwerpen en produceren van de tafelpoten. Daarin heeft u als klant dus een flexibele keuze. Wij kunnen deze tafelpoten op maat en in iedere kleur voor u maken. Voor de kiezelvormige tafel raden we u een middenonderstel aan.

Een greep uit onze collectie tafelpoten

Maatwerk bij Woodindustries

Wij maken 100% maatwerk in eigen werkplaats door onze meubelmakers met liefde voor het vak. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren deze eiken tafel met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Voor vragen kunt u ons altijd mailen op woodindustries@hotmail.com. Wij leveren onze tafels door heel Nederland en België.

Kies uw maat tafel kiezelvorm

200x100cm

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat

Kies uw onderstel

Eiffeltower, Gelijkwaardig kruis, Midden triangel, Midtower, Spinpoot

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

Hoogte 77 cm
✅ Nieuw in assortiment kiezelvormige tafel
✅ Eigen fabricage hoge kwaliteit
✅ Scherpe prijzen
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
Unieke meubelzaak
Prijzen zijn inclusief  BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU N/A Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!