Eiken ovale eettafel 200cm

eiken eettafel ovaal Eiffeltower oldbrown

Ovale tafel op maat

De Eiken ovale eettafel 200cm wordt bij Woodindustries in eigen werkplaats gemaakt. Het blad is 4 cm dik en heeft de kleur dark nut met een mooie zwart afgewerkte rand. De ovale eiken tafel is geschikt als eetkamertafel en er kunnen 6 personen rondom zitten. Deze tafel van eiken planken kenmerkt zich door zijn unieke karakter. Een echte tafel om verhalen aan te delen en discussies aan te voeren.  Door zijn mooie vorm geeft de robuuste eiken eettafel ovaal een warme sfeer in de ruimte waar u deze tafel plaatst. Het stalen onderstel de Eiffeltower is 71 cm hoog en de totale hoogte met blad is 75 cm. 

Onderstellen voor de Eiken ovale eettafel 200cm

Wij zijn niet alleen specialist in het maken van tafelbladen maar ook in het ontwerpen en produceren van de tafelpoten. Daarin heeft u als klant dus een flexibele keuze. Wij kunnen deze  tafelpoten voor u op maat en op kleur maken. Kortom bent u op zoek naar een mooi ovaal eiken tafelblad dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij maken tafelbladen tot 10 meter lang en 3 meter breed. 

Een greep uit onze collectie tafelpoten

Tafels op maat

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn ovale eiken eettafels. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw ovale tafel beau afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze eiken tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Voor vragen kunt u ons altijd mailen op woodindustries@hotmail.com. Wij leveren onze tafels door heel Nederland en België.

Kies uw tafelmaat

200x100cm

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies de randafwerking van uw tafel

Afgeschuind, Naturel rand, Verjongd, Zwarte rand

Kies uw onderstel

Eiffeltower, Midden triangel, Midtower, Spinpoot, The bridge

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅  Eiken ovaal blad kleur dark nut
✅  Stalen Eiffeltower
✅  Service en garantie
✅  Eigen fabricage 
✅  5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
✅  Showroom 3000 m2 4 verdiepingen
Prijzen zijn incl. BTW, aandacht, liefde en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU Eiken ovale eettafel Eiffeltower oldbrown-1 Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting