Eiken tafel rond gerookt

Eiken tafel rond gerookt

Onze eiken tafel rond is een van onze nieuwe aanwinsten in onze collectie en kan geleverd worden met het onderstel ‘The Bridge’, een middentriangel of een gelijkwaardige kruispoot. De tafel is drie keer gerookt en krijgt daardoor een stoere donkere uitstraling.

Robuuste eiken ronde tafels – stoer en industrieel

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn ronde eiken tafels met hout speciaal geselecteerd voor u. Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat. Het robuuste ronde eiken tafel blad wordt met aandacht afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze ronde eiken tafels met garantie. Woodindustries houdt het proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten en mede daarom leveren we onze ronde eikenhouten tafels met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Elke gewenste maat is leverbaar. Wij zijn niet alleen specialist in het maken van de ronde tafelbladen maar ook in het ontwerpen en maken van de tafel onderstellen kunnen we flexibel zijn. De tafelpoten kunnen wij voor u op maat en op kleur maken. Voor een ronde tafel zijn bijvoorbeeld de middentriangel,  middenspinpoot en de hairpin uitermate geschikt. Uiteraard kunt u zelf uw eigen tafel samenstellen. Kortom bent u op zoek naar een mooi rond eiken tafelblad dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken tafelbladen tot 3 meter doorsnede.

Bestel nu uw ronde eiken eettafel en wij brengen deze desgewenst bij u op kantoor of thuis en installeren de tafel! Zodat u er gelijk van kunt genieten.

Woodindustries voor stoer robuust industrieel wonen. Uw grote XXL vergadertafel op maat gemaakt!

Op al onze producten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing

Volg onze socials: Facebook,  InstagramPinterest.

Kies de diameter van uw ronde tafel

Diameter 120 cm

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies de kleur van uw tafel

Eiken dark brown, Eiken grand canyon, Eiken grey wash, Eiken naturel, Eiken whitewash, Eiken zwart

Kies de randafwerking van uw tafel

Afgeschuind, Naturel rand, Verjongd, Zwarte rand

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Kies uw onderstel

Dubbele kruispoot, Midden triangel, The bridge

Volg ons op de socials

Onze robuuste ronde eiken tafel is een van onze nieuwe aanwinsten in onze collectie en kan geleverd worden met het onderstel ‘The Bridge’ of  een dubbele kruispoot. De tafel is drie keer gerookt en krijgt daardoor een stoere donkere uitstraling.

Woodindustries voor stoer robuust en industrieel wonen.

Stel zelf samen:

Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!