Eiken tafel rond kruispoot

Eiken tafel rond - kruispoot

Eiken tafel rond kruispoot

Onze eiken tafel rond – Leiden wordt geleverd met de gelijkwaardige kruispoot, hairpinpoot of middentriangel. Woodindustries maakt met passie en oud ambacht de ronde eiken tafels met hout speciaal geselecteerd voor u. Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw ronde eikenhouten tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze ronde eiken tafel  met een jaar lang garantie op alle productiefouten. Wij kunnen dit doen omdat wij vanaf de bron met het blad en hout bezig zijn. Elke gewenste maat is leverbaar.

Wij zijn niet alleen specialist in het maken van de ronde eiken tafelbladen maar ook in het ontwerpen en maken van de onderstellen. Wij zijn flexibel in de productie van de tafelpoten en ook deze tafelpoten maken wij voor u op maat en kleur.  Kortom bent u op zoek naar een mooi rond eiken tafelblad dan bent u bij ons aan het juiste adres .

Onderstellen voor bij uw Eiken tafel rond kruispoot

Elke gewenste maat is leverbaar. Wij zijn niet alleen specialist in het maken van tafelbladen maar ook in het ontwerpen en produceren van de tafelpoten. Daarin heeft u als klant dus een flexibele keuze. Wij kunnen deze tafelpoten voor u op maat en op kleur maken. Kortom bent u op zoek naar een mooie ronde tafel dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij maken tafelbladen tot 10 meter lang en 3 meter breed. Voor een ronde tafel zijn bijvoorbeeld de middentriangel,  middenspinpoot en de hairpin uitermate geschikt. Uiteraard kunt u zelf uw eigen tafel samenstellen.

Een greep uit onze collectie tafelpoten

Maatwerk bij Woodindustries

Wij maken 100% maatwerk in eigen werkplaats door onze meubelmakers met liefde voor het vak. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze eiken tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Kies de diameter van uw ronde tafel

Diameter 100 cm, Diameter 110 cm, Diameter 120 cm, Diameter 130 cm, Diameter 140 cm, Diameter 150 cm, Diameter 160 cm, Diameter 170 cm, Diameter 180 cm, Diameter 190 cm

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies de kleur van uw tafel

Eiken dark brown, Eiken grand canyon, Eiken grey wash, Eiken naturel, Eiken whitewash, Eiken zwart

Kies de randafwerking van uw tafel

Afgeschuind, Naturel rand, Verjongd, Zwarte rand

Kies uw onderstel

Gelijkwaardig kruis, Hairpinpoot, Midden triangel

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Eiken tafelblad
✅ Geleverd met poot
✅ Hoge kwaliteit scherpe prijzen
✅ Snelle levering
✅ 3000 m² showroom
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
Prijzen inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU Eiken tafel rond - kruispoot Categorieën , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting