Eiken vergadertafel rechthoek

Eiken vergadertafel rechthoek

De eiken vergadertafel rechthoek wordt bij Woodindustries in eigen werkplaats gemaakt. Het blad is 4 cm dik. U kunt kiezen uit een rechte rand of boomstamrand. Deze tafel wordt geleverd met een middenonderstel naar keuze. De eiken vergadertafel rechthoek  is geschikt als vergadertafel of stamtafel.  Een echte tafel om verhalen aan te delen en discussies aan te voeren.  Door zijn mooie vorm geeft de eiken robuuste tafel een warme sfeer in de ruimte waar u deze tafel plaatst. Het onderstel is 71 cm hoog. De levertijd van de tafel is ca 4 weken. Heeft u de tafel sneller nodig? Neem dan contact met ons op. 

Keuze in onderstellen voor de eiken vergadertafel rechthoek

Elke gewenste maat is leverbaar. Wij zijn niet alleen specialist in het maken van tafelbladen maar ook in het ontwerpen en produceren van de tafelpoten. Daarin heeft u als klant dus een flexibele keuze. Wij kunnen deze tafelpoten voor u op maat en op kleur maken. Kortom bent u op zoek naar een mooi rechthoekig eiken tafelblad dan bent u bij ons aan het juiste adres! De maten van vergadertafels zijn vanaf 350 cm tot 600 cm. Voor een rechthoekige tafel zijn de, spinpoot, midtower, midden triangel en de eiffeltower uitermate geschikt. Uiteraard kunt u zelf uw eigen tafel samenstellen. 

Een greep uit de collectie tafelpoten

Tafels op maat 

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn  tafels. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze eiken tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Voor vragen kunt u ons altijd mailen op woodindustries@hotmail.com.

Wij leveren onze tafels onder andere in Rotterdam, Amsterdam, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Nijmegen, Breda Utrecht, Zwolle, Arnhem, Almere. Kortom door heel Nederland en België.

Kies uw tafelmaat

300x120cm, 350x120cm, 400x120cm, 450x120cm, 500x120cm

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies uw onderstel

Eiffeltower, Midden triangel, Midtower, Spinpoot, The bridge

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

Frans eiken verlijmd
✅ Rechthoek of met boomstamrand
✅ 4 cm dik blad
✅ Middenonderstel naar keuze
✅ Afgewerkt in de matte vernis
✅ Showroom 3000 m2 4 verdiepingen
Onze prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU Eiken vergadertafel rechthoek Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat