Eiken wagonhouten eettafel – Amsterdam

Houten tafel op maat

Onze eiken wagonhouten eettafel – Amsterdam wordt ons, voor u op maat gemaakt. Deze eiken tafel is gemaakt van oude spoorbielzen met de gaten van houten pennen er nog in. Deze zijn gestopt met hout met hier en daar een nog droogscheurtje in het blad. Het blad is circa 5 cm dik en dit geeft een mooie uitstraling en zorgt dat de eiken tafel een mooie stoere aanvulling is op uw interieur. Wij werken de tafel af met drie lagen matte vernis. De tafel is dan goed beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Dit mooie oude eiken leeft! Wij kunnen deze eiken tafel maken in een lengte tot 500 cm. In onze webshop vindt u onze standaard maten maar weet dat elke gewenste maat gemaakt kan worden tot 160 cm breed en 500 cm lang. Indien u dit wenst stuur dan een email.

Stoere eiken tafel met metalen poten

Deze eiken wagonhouten eettafel – Amsterdam leeft echt en geeft een mooi contrast in elk interieur. De eettafel is goed te mixen in een industrieel, stoer en robuust interieur terwijl in een modern of klassiek interieur het juist een spannend contrast geeft.

Wij leveren de eiken tafel met onze witte smalle u-poot . Deze robuuste poot geeft een mooie combinatie met deze mooie eiken wagonhouten eettafel – Amsterdam. Daarnaast hebben we ook onze nieuwe Spike. Deze nieuwe aanwinst in ons assortiment tafelpoten maakt een mooi contrast met het tafelblad. Al onze poten worden ontworpen in samenspraak met de klant en wat wij belangrijk vinden is dat onze poten niet alleen mooi zijn maar ook bruikbaar en comfort geven. 

Wij wensen u heel veel plezier met het combineren en uitzoeken van uw tafel.

Keuze in metalen onderstellen:

De Eiken wagonhouten eettafel is met vele onderstellen te verkrijgen. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een mooie stalen onderstel. Prijzen zijn inclusief genoemde onderstellen naar keuze die u kunt aangeven in het info-veld. De poten kunnen in iedere gewenste kleur. Onze poten zijn standaard 71 cm hoog en met de dikte van het oud eiken blad erbij is de tafelhoogte dan circa 76 cm.  Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden! Met een behandeld blad garandeert Woodindustries dat u een mooi stukje kwaliteit in huis haalt waar u nog vele jaren lief en leed aan zult delen. 

U kunt kiezen uit de volgende tafelpoten. De triangel, haakse triangel, the tower en de Riek. In koker 80×80 de smalle U-poot, N-poot, kasteelpoot, kruispoot, Square en de U-poot. Voor The bridge en de spinpoot vragen wij een meerprijs. 

Onze keuze in tafelpoten

https://www.woodindustries.nl/tafelpoten-shop/

Volg onze socials: Facebook,  InstagramPinterest. 

 

Kies de maat van uw ovale tafel

150x90cm, 160x90cm, 170x90cm, 180x90cm, 190x90cm, 200x90cm, 210x90cm, 220x90cm, 230x90cm, 240x90cm, 250x90cm, 260x90cm, 270x90cm, 280x90cm, 290x90cm, 300x90cm, 320x90cm, 350x90cm, 360x90cm, 375x90cm, 400x90cm

Kies de randafwerking van uw tafel

Afgeschuind, Naturel rand, Verjongd, Zwarte rand

Kies uw onderstel

Single Eiffeltower, Smalle u-poot, T-poot, Triangel, U-Poot

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

Deze eiken wagonhouten eettafel – Amsterdam is in elk interieur een mooie eyecatcher. Deze tafel wordt geleverd met een stalen witte smalle u-poot. Gemaakt van uniek eiken wagonhouten planken van 5 cm dik, de totale hoogte van de tafel is 76cm. Wij werken de tafel af met drie lagen matte vernis. De tafel is dan goed beschermd tegen invloeden van buitenaf. Deze tafel is er al vanaf 1095 euro leverbaar tot 5 meter lang. Elke andere maat dan in het keuzemenu is te realiseren. De eiken eettafel is een tafel die niet op voorraad staat en op maat gemaakt wordt, hierdoor is de levertijd gemiddeld 4/5 weken. Onze tafelbladen kunnen gecombineerd worden met al onze onderstellen uit het assortiment.

Wij maken 100% maatwerk in eigen werkplaats door onze meubelmakers met liefde voor het vak.

Stel zelf samen:

SKU WI-020-2285 Categorieën , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat