Eiken wagonhouten tafel 200cm

Eiken wagonhouten tafel

Eiken wagonhouten tafel 200cm

Deze stoere eiken wagonhouten tafel 200cm maken wij in eigen werkplaats. Na uitvoerige selectie van het hout wordt de tafel met oud ambacht door onze eigen meubelkamers gemaakt. De eiken wagonhouten tafel kenmerkt zich door het mooie geleefde eikenhout wat veel karakter heeft in de tekening. De prijs is gebaseerd op 200 cm. Het blad is ca 5 cm dik. De tafel wordt geleverd met een naturel stalen kasteelpoot van 71 cm hoog. De poot wordt standaard behandeld met een blanke vernislaag. De tafel wordt zorgvuldig afgewerkt met 3 lagen matte vernis. Deze is dan beschermt tegen vlekken en rode wijn. De unieke eiken wagonhouten tafel net als bijna al onze op maat gemaakte tafels, een levertijd van ca 4 weken. Heeft u de tafel sneller nodig? Neem dan contact met ons op.

Onderstellen voor de Eiken wagonhouten tafel 200cm

Wilt u een andere metalen of houten onderstel onder dit stoere blad? Kijk dan hieronder voor een paar suggesties of kijk verder in onze webshop. De keuze is bij ons oneindig omdat we alles zelf in eigen werkplaats maken. Onze meubelmakers en metaalbewerkers gaan geen uitdaging uit de weg. Voor meer beleving kunt u altijd langskomen in een van onze showrooms. Wij hebben een showroom in Cuijk, Woerdense verlaat en in Groot-Ammers, dus altijd wel 1 in de buurt voor het uitzoeken van uw op maat gemaakte tafel.

Een greep uit de collectie tafelpoten

Maatwerk bij Woodindustries

Wij maken 100% maatwerk in eigen werkplaats door onze meubelmakers met liefde voor het vak. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht werken wij uw tafel af in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze eiken tafels met garantie. Doordat wij het proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten houden,  leveren wij onze tafels met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Kies uw tafelmaat

200x90cm

Kies uw onderstel

Kasteelpoot, T-poot, The crux, U-Poot

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

Op maat gemaakt Nederlands product
✅ Blad circa 5 cm dik
✅ Eigen fabricage
✅ Mix and Match met onderstellen
✅ 3000 m2 woonplezier
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
Prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU Eiken wagonhouten tafel 200cm Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting