Eleonora kast Remi – bruin

Eleonora kast Remi - bruin

Eleonora kast Remi – bruin

 Specificaties Eleonora kast Remi – bruin:

Materiaal: Mango hout & metaal

Afmetingen: 104x54x157.5 cm

Aanbevolen onderhoud : Schoonmaken met een droge of vochtige doek.

Deze prachtige kast past bijna in ieder interieur. De kast heeft een industriële en stoere look en is een echte aanwinst voor in uw woning.

Tafels op maat voor bij Boekenkast Eleonora kast Remi – bruin

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels . Hout speciaal geselecteerd voor u! Wij maken elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte. Bij Woodindustries hebben we niet alleen prachtige woonaccessoires, maar ook een unieke stoel die perfect past bij een stoer, robuust en industrieel interieur: de robuuste houten kruk – hoog. Deze kruk wordt met zorg en vakmanschap vervaardigd in onze eigen werkplaats. Als je specifieke wensen hebt, kunnen we zelfs een op maat gemaakte versie van de kruk voor je creëren. Neem gerust contact met ons op via info@woodindustries om jouw verzoeken door te geven.

industriële kast – kast van metaal – boekenkast – stalen frame – vitrinekast

 

Volg ons op de socials

Deze prachtige kast is past in bijna ieder interieur. De kast heeft een industriële en stoere look.

 1.099,00 incl. BTW

SKU Boekenkast Mango 160 cm Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting