Eleonora TV-meubel Remi zwart

Eleonora Tv-meubel Remi zwart

Eleonora Tv-meubel Remi zwart 

Eleonora Tv-meubel Remi zwart is een tv meubel met 4 deuren specificaties:

Breedte: 170 cm

Diepte: 45 cm

Hoogte: 56 cm

Materiaal: Mango hout & Metaal

Afwerking: Gelakt

Onderhoud: Schoonmaken met een vochtige doek

De collectie “Remi” van Eleonora bestaat uit donker mango hout en de afwerking van een mooie aparte lattenstructuur. Hierdoor ontstaat er een speels effect en krijgen de meubels uit de Serie Remi een retro uitstraling. De hoeken zijn mooi rond afgewerkt. Eleonora TV meubel bestaat uit een Tv-meubel, dressoir en een wandkast. De Serie Remi is leverbaar in de kleuren bruin en zwart.

Tafels op maat gemaakt voor bij de Eleonora TV meubel 

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels. Hout speciaal geselecteerd voor u! Wij maken elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Eleonora TV meubel is een prachtig TV meubel dat in elk interieur past. Het heeft een mooi strak en simpel design. De collectie Remi van Eleonora bestaat uit een Tv-meubel, dressoir en een wandkast. Eleonora Tv-meubel Remi zwart is leverbaar in de kleuren bruin en zwart.

Volg ons op de socials

 649,00 incl. BTW

SKU TV meubel Madison light - 210 cm-1 Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat