Elmwood boomstamtafel zwart

Elmwood boomstamtafel zwart

Tafel op maat bij Woodindustries

Onze Elmwood boomstamtafel zwart is een van de boomstamtafels van Woodindustries. De bladen hebben een zeer mooie en natuurlijke uitstraling en zijn rond de 6 cm dik. De boomstamtafels zijn door hun vorm niet overal even breed  en verschillen dus tussen de 80 en 100 cm. De prijs is gebaseerd op een boomstamtafel van 200 cm lang.  De boomstam tafel wordt door ons behandeld. Wij gebruiken een zwarte beits en daarna 3 lagen matte afwerking zodat de boomstam tafel zo natuurlijk mogelijk blijft. De afwerklaag beschermt de boomstam tafel tegen kringen en rode wijn. Deze Elmwood boomstam tafel zwart 200cm wordt geleverd met onze naturel triangel van 71 cm hoog. Het onderstel werken wij af met een blanke vernis laag. Met een behandeld boomblad garandeert Woodindustries dat u een mooi stukje kwaliteit in huis haalt waar u nog vele jaren lief en leed aan zult delen. Wij leveren ook onbehandelde boomstamtafels.

Onderstellen voor de Elmwood boomstamtafel zwart

Wilt u een andere metalen of houten onderstel onder dit stoere blad? Kijk dan hieronder voor een paar suggesties of kijk verder in onze webshop. De keuze is bij ons oneindig omdat we alles zelf in eigen werkplaats maken. Onze meubelmakers en metaalbewerkers gaan geen uitdaging uit de weg. Voor meer beleving kunt u altijd langskomen in een van onze showrooms. Wij hebben een showroom in de Woerdense verlaat  voor het uitzoeken van uw op maat gemaakte tafel.

Een greep uit de collectie tafelpoten

Bijzonderheden elmwood boomstamtafel zwart:

  • Onze Elmwood boomstamtafels zijn terug gedroogd en worden aan de onderkant ingezaagd.
  • De tekening van de boomtafels zijn altijd uniek. U haalt zo altijd een uniek stukje natuur in huis.
  • Wilt u uw boomstamtafel zelf komen uitzoeken dan kunt u naar de showroom komen en deze zelf “hand picked” uit komen zoeken.
  • Ruime voorraad
  • Topkwaliteit boomstam tafels
  • Bladen zijn er ook in de breedtematen vanaf 40 cm tot 100 cm – via de website bestelde bladen zijn tussen de 80 en 90 cm.
  • Lengtes tot 500 cm

Voor vragen kunt u ons altijd mailen op woodindustries@hotmail.com. Wij leveren onze tafels onder andere in Rotterdam, Amsterdam, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Nijmegen, Breda Utrecht, Zwolle, Arnhem, Almere. Kortom door heel Nederland en België.

Kies uw tafelmaat

80x90cm, 100x90cm, 120x90cm, 140x90cm, 160x90cm, 180x90cm, 200x90cm, 220x90cm, 240x90cm, 260x90cm, 280x90cm, 300x90cm

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies uw onderstel

Single Eiffeltower, T-poot, The crux, Triangel, U-Poot

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Elmwood boomstamtafel
✅ Metalen onderstel
✅ Blad circa 90 cm breed
✅ Totale hoogte circa 77 cm
✅ Unieke showroom 3000 m² 4 etages
✅ Gratis geleverd in Nederland en België
Uw meubels worden met passie en oud ambacht gemaakt!

Stel zelf samen:

SKU Elmwood boomstamtafel zwart Categorieën , , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat